LG, 8K Görüntü İçin Tottenham ile Anlaştı

Hayatımıza giren 4K teknolojisiyle henüz haşır neşir olamamışken, Güney Koreli teknoloji şirketi LG 8K görüntü teknolojisine geçiş için önemli bir anlaşmaya imza atmıştı. İngiltere Premier Lig futbol kulüplerinden Tottenham Hotspur ile anlaşan LG, başarılı takımın lig maçını ilk kez 8K ile çekti.

12.03.2020-09:28 - (Son Güncelleme: 12.03.2020-10:45)

LG, 8K Oled TV modelini ilk olarak geçtiğimiz yıl Tüketici Elektroniği Fuarı'nda tanıtmış ürün çok ilgi görmüştü. Şirket TV'nin popülerliğini bir çıta daha yukarı taşıyacak bir anlaşma imzaladı.

Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur ile yapılan anlaşma kapsamında 2019 yılının Aralık ayında Tottenham'ın evinde Burnley ile oynadığı maçı 8K görüntü ile çeken şirket, çekimlerini bu ay yayınlayacağını açıkladı. Çoklu kamera ile çekilen karşılaşma 8K Red Monstro ile çekildi.



Karşılaşmadan çekilen görüntülerden oluşturulacak 75 saniyelik 8K görüntü, LG'nin 8K OLED ve Nanocell olarak adlandırılan modellerinde gösterilecek.

Bu televizyonlar şirket tarafından yapay zeka desteğiyle geliştiriliyor ve Alpha 9 AI olarak adlandırılan işlemcilerle yüksek performans ihtiyacı sağlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal