Leyla ile Mecnun’dan Sürpriz Haber! Oyuncular Hangi Diziye Geçti?

Ekranların çok sevilen dizisi Leyla ile Mecnun yeni bölümleri ile Exxen’de olacak. Ama iddialara göre Leyla ve Mecnunun oyuncuları başka bir diziye transfer oldu. Peki, hangi oyuncular dizde olmayacak?

24.06.2021-13:07 - (Son Güncelleme: 24.06.2021-13:07) Leyla ile Mecnun’dan Sürpriz Haber! Oyuncular Hangi Diziye Geçti?

Exxen’de yeniden izleyici ile buluşmayı bekleyen Leyla ve Mecnun’dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Habere göre dizinin eski sezon başrol oyuncularından bazıları TRT’de yayınlanacak Mevlana dizisinin kadrosuna geçti. Bu haber ile birlikte izleyiciler hangi oyuncuların dizide yer almayacağını ve hangi diziye transfer olduklarını araştırıyor.

Leyla ile Mecnun çekim sürecinde iken TRT’de yeni dizisi Mevlana için kolları sıvadı. Kale Film tarafından yapılacak Mevlana dizisi için tüm hazırlıklar kesintisiz devam ediyor. Çıkan haberlere göre dizinin yönetmen koltuğunda Can Ulkay, başrolünde ise Timuçin Esen olacak. Dizi oyuncu kadrosuna yeni isimler katmaya da devam ediyor. Şuana kadar dizinin oyuncu kadrosunda; Baki Davrak, Kaan Yıldırım, Burç Kümbetlioğlu, Mert Karabulut, Mert Turak, İlker Aksum, Yusuf Çim, Ushan Çakır ve Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor.

USHAN ÇAKIR AYRILDI

Ahmet Mümtaz Taylan, Exxen’de yayınlanacak Leyla ve Mecnun’da olmaya devam edecek. Usta oyuncu aynı zamanda TRT1’in Mevlana dizisinde de rol alacak. Ushan Çakır ise Leyla ve Mecnun’un yeni bölümlerinde yer almayacak. Daha önce dizinin Leyla’sı Ezgi Asaroğlu’na şiddet uygulamıştı. Bu sebeple Ushan Çakır diziden uzaklaştırılmıştı.

Ushan Çakır’ın Leyla ve Mecnun’un yeni bölümlerinde olup olmayacağı merak ediliyordu. Yeni bölümlerde Çakır’ın Leyla ve Mecnun’un oyuncu kadrosunda yer almayacağı belli oldu. Çakır, Mevlana dizisinin kadrosuna katıldı.

LEYLA İLE MECNUN SETİNDE NELER OLMUŞTU?

Leyla ve Mecnun setine yaşanan şiddet olayı damga vurmuştu. Ushan Çakır, oyuncu arkadaşı Ezgi Asaroğlu’nun boğazını sıkmış ve genç kadını hastanelik etmişti. Dizide Arda rolünü canlandıran Ushan Çakır bu olaydan sonra diziden uzaklaştırılmıştı. Ezgi Asaroğlu'nunn ise bu olayı magazin malzemesi haline getirdiği için dizi ile ilişiği kesilmişti. 

Bu olay sırasında sette bulunan Beste Bereket ise diziden kendi isteği ile ayrılmıştı. Adının bu olaylara haksız yere karıştığını söyleyen Beste Bereket, bu şartlarda dizide yer alamayacağını ifade etmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal