La Casa de Papel’in Kore versiyonu ne zaman yayınlanacak? Netflix'den sevindiren haber geldi

Tüm dünyada izlenme sayılarıyla rekorlar kıran ve Netflix platformu üzerinden yayınlanan La Casa de Papel dizisi ile ilgili sevenlerine bir müjde verildi. Peki La Casa de Papel'in yeni bir versiyonu mu yayınlanacak? La Casa de Papel Kore versiyonu detayları nelerdir? Tüm detaylar haberimizde.

02.05.2022-22:21 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-22:21) La Casa de Papel’in Kore versiyonu ne zaman yayınlanacak? Netflix'den sevindiren haber geldi

Oldukça sevilerek takip edilen La Casa de Papel dizisinin Kore versiyonunun yayınlanacağı Netflix tarafından duyuruldu. Dizinin Kore versiyonu ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

La Casa de Papel Kore versiyonu

La Casa de Papel'in Kore versiyonunda oyuncular şu şekilde olacak; Yoo Ji-Tae adlı oyuncu Profesör, Park Hae-Soo isimli oyuncu Berlin, Lee Won Jong isimli oyuncu Moskova, Kim Ji-Hun adlı oyuncu Denver, Jang Yoon-Ju Nairobi'yi, Park Jung- Woo Rio'yu, Kim Ji-Hun adlı oyuncu Helsinki'yi, Lee Kyu-Ho adlı oyuncu ise Oslo karakterini canlandıracak. La Casa de Papel dizisinin ilk olarak İspanya'da bir yerel kanalda yayınlandığı ve reytinglerinin düşük gelmesi sonucunda Netflix platformuna 2017 senesinde satıldığı biliniyor. Dizi 190 ülkede yayınlanarak izlenme rekorları kırdı. 3 Aralık 2021 tarihinde ise final yaptı. 17 Eylül 2021 tarihinde platformda yayınlanan ve büyük ses getiren Kore dizisi Squid Game dizisinin de ilgi çekmesi dolayısıyla La Casa de Papel dizisinin de Kore versiyonu çekileceği açıklandı. Kore versiyonu dizinin senaryosunu Ryu Yong-Jae, Kim Hwan-Chae, Choe Sung-Jun üstlendi. Yapımcılığını ise BH Entertainment ve Zium Content üstlenecek. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Kim Hong-sun oturacak. Dizinin Kore versiyonu 24 Haziran 2022 tarihinde Netflix üzerinden yayınlanacak. Dizinin Kore versiyonunun adı ise Money Jeist- Korea- Joint Economic Area olarak duyuruldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal