KYL coin nedir? Kylin coin projesi ve yol haritası

Altcoin alanında yatırım yapmak isteyen yatırımcılar Kylin coin projesinin ve yol haritasının araştırmasını yapıyor. Peki KYL coin nedir? İşte KYL coin hakkında merak edilenler...

13.05.2022-10:58 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-10:58) KYL coin nedir? Kylin coin projesi ve yol haritası

Hareketli saatlerden geçen kripto para piyasasında yatırımcılar yatırımlarını hangi para birimine yatırım yapmaları gerektiğini düşünüyor. Altcoin alanında yatırım yapmak isteyen yatırımcılar Kylin coin projesini ve yol haritasını gündemlerine almış durumda. Bu konuda daha detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor.

KYL coin nedir?

Kylin Network, açık ağlarda gücünü kullanarak anlık, güvenilir ve geçerli zincir içi ve dışı piyasa verileri sunan bir blockchain projesi olan KYL coin, veri depolama işlemleri için özel olarak tasarlanmıştır. Blok zinciri alanında kullanıcılara güvenilir ve geçerli zincir içi piyasa verileri sunmayı amaçlayan KYL coinveri pazarı olması sayesinde veri alışverişi ve fiyatlandırma platformu olarak da kullanılabilmektedir.

Kripto para sektöründe stake edilebilen kripto para birimlerinden biri olduğu için KYL coin hakkındaki uzman yorumları genellikle olumlu yönde. KYL token, kripto para piyasasında kullanıcı dostu arayüzü ve faydaları sayesinde gelecekte öne çıkabilecek potansiyele sahip görülmekte de yatırım konusunda olumlu sonuçlar alınabilecek para birimler arasında görülmektedir.

1 KYL fiyat 0,366 TL’dir. Dolar olarak 0,024 dolar olan KYL coin’in değeri son 24 saatte yüzde 11.263 artmıştır. KYL coin satın almak isteyenlerin Gate.io, Uniswap, CoinBene ve Hoo borsalarından birisinden hesap açması gerekmektedir.

Kylin Coin

KYL coin’in yatırımcılara sağladığı avantajlar ve dezavantajlar şunlardır:

Avantajlar

KYL Token sahipleri, Kylin Network'teki protokol yükseltmeleri ve parametre değişiklikleri için oy kullanabilirler.

Kylin Network sayesinde birden fazla senaryoda güvenilir verileri gerçek zamanlı ve verimli bir şekilde edinebilirsiniz.

Güvenilir ortamda blok zinciri tabanlı merkezi olmayan sigorta ve uçuş gecikme sigortası gibi otomatik sigorta ödemelerini gerçekleştirebilir.

Zincir üstü merkezi olmayan kumarhaneler ve oyunlarda rastgele sayı motoru, öngörülemeyen ve doğrulanabilir rastgele sayı üretimi sağlar.

Finans platformlarına güvenilir veri beslemeleri sağlamanın yanı sıra birçok uygulama için rakiplerine göre daha düşük maliyetlidir.

Dezavantajlar

DeFi sektöründeki benzer projelerin sayısı fazla olduğu için rekabet oranı yüksektir.

Henüz yaygın borsalarda listelenmeyen KYL, merkezsiz borsalarda genelde işlem görmekte.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal