16.06.2022-13:45 (Son Güncelleme:28.09.2023-09:19)


1

Kuzu sahiplenmek istedi

Kuzu sahiplenmek istedi

Ordu Çamaş’ta yaşayan 48 yaşındaki Hüsne Gül, çocukları okula gidince canı sıkılmasın diye hayvan beslemek istedi. Eşinden kuzu talep etti.



2

Boncuk adını verdi

Boncuk adını verdi

Sahiplendiği kuzusuyla arkadaş gibi olan Hüsne Gül, kuzusuna Boncuk ismini verdi.



3

Kuzusu ‘anne’ diye meledi

Kuzusu ‘anne’ diye meledi

Komşusuna misafirliğe gittiğinde kuzunun dışarda beklediğini söyleyen Hüsne Gül, “"Bir köye gitmiştik komşumuza. Kuzumu dışarı bıraktık sonrasında peşimden anne diye bağırmaya başladı. Çok şaşırdım ve çok mutlu oldum” dedi.



4

Ailecek şaşkına döndüler

Ailecek şaşkına döndüler

Daha önce hiç böyle bir kuzu görmediğini dile getiren Hüsne Gül, ailenin kalan üyeleriyle birlikte şoka girdiklerini söyledi.



5

Mutluluktan gözyaşlarına boğuldu

Mutluluktan gözyaşlarına boğuldu

1,5 aylıkken sahiplendiği kuzusu için “Çocuklarım okula gidince yalnız kaldım ve eşimden bakmak için kuzu istedim. Bir buçuk aylık olarak aldım ve bakıyorum. Kendim istedim eşimden ve canımın sıkkınlığını kuzum boncuk ile geçirmeye başladım. Bir köye gitmiştik komşumuza. Kuzumu dışarı bıraktık sonrasında peşimden anne diye bağırmaya başladı. Çok şaşırdım ve çok mutlu oldum” cümlelerini kurdu.



6

Nereye giderse yanında götürüyor

Nereye giderse yanında götürüyor

Öncesinde “Ona kıyamıyorum ve bebeğim gibi bakıyorum” diyen Hüsne Gül, kuzuyu yanından hiç ayırmadığını söyledi.



7

Herkes onu çok seviyor

Herkes onu çok seviyor

Kedi köpek yerine kuzu beslemeyi tercih eden Hüsne Gül “Genelde insanlar kedi ve köpek sahiplenirler. Ben ise kuzu sahiplenmek istedim. Ben nere gidersem kuzum Boncuk da benimle geliyor. İsmiyle çağırdığımda hemen yanıma geliyor. Ömrümün ve ömrünün yettiği kadar boncuğa bakmak istiyorum. Kimseye vermem ve kendim bakacağım. Beslenmesine çok dikkat ediyorum. Mahallede yaşayan herkes kuzumu çok seviyor. Günümün büyük bir bölümünü onunla geçiriyorum. Anne demesinden dolayı da çok mutluyum” cümleleriyle açıklamasına devam etti.



8

Hüsne Gül’ün bu mutlu anlarının görüntüleri kısa sürede binlerce beğeni aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr