Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza: Kayganlaşan yolda 4 tır birbirine girdi

Kuzey Marmara Otoyolu Sarıyer mevkiinde kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda 4 tır birbirine girdi. Olay yerine sevk edilen ekipler, kazanın kaldırılması için çalışma başlattı. Otoyol Ankara istikametine kapandı.

12.03.2022-12:11 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-14:17)

Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci bir kaza meydana geldi. 5 tır, 2 yolcu otobüsü ve kar küreme aracının karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Yaşanan feci kaza nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu oluştu. 

Aktarılan bilgilere göre İCA tarafından işletilen Kuzey Marmara Otoyolu Ankara istikameti Uskumruköy mevkiinde yoğun kar yağışının etkisiyle zincirleme bir kaza meydana geldi. Kazaya çok sayıda araç dahil oldu.

3 kişi yaralandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen feci kazaya 5 tır, 2 yolcu otobüsü ve bir adet kar küreme aracı karıştı. Kazada kar küreme aracı şoförü ve yolcu otobüsü personelinin de aralarında bulunduğu toplamda 3 kişi yaralandı. 

Kazada yaralanan vatandaşlar olay yerine gelen sağlık çalışanları tarafından gerçekleştirilen ilk müdahale sonrası çevre hastanelere sevk edildi. Kazanın meydana geldiği bölgede trafik yoğunluğu oluştu. Ekipler yoğun kar yağışı altında kazaya karışan araçları kaldırmak için çalışmalara başladı. Kazanın olduğu noktada trafik akışı tek şeritten sağlandı.

Kuzey Marmara Otoyolu'na girişlerin trafik yoğunluğu yaşanmaması için gişelerinden kapatıldığı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal