Kuzey Irak'ta 1 Askerimiz Şehit Oldu

MSB’den acı haber geldi. Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde gerçekleşen çatışma sonucu bir Mehmetçik şehit olurken, 1 kişi de yaralandı.

16.08.2021-10:50 - (Son Güncelleme: 16.08.2021-12:22) Kuzey Irak'ta 1 Askerimiz Şehit Oldu

Kahraman Mehmetçik'in canla başla görevini yaptıkları operasyonları hız kesmeden sürerken, MSB’den acı bir haber geldi. Irak’ın kuzeyinde gerçekleşen Pençe-Şimşek operasyonu bölgesinde bir üs bölgemizde, bölücü terör örgütü mensupları ile yakın emniyet unsurları arasında meydana gelen çatışmada sözleşmeli er Muhammed Öztürk şehit oldu.

ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ

Bununla beraber sözleşmeli er Muhammed Öztürk’ün yürekleri yakan haberi ise Kırha köyünde oturan ailesine verildi. Verilen acı haberin üzerine kahraman şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı. Taziye çadırının da kurulduğu şehidin baba ocağında Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi. 

ŞEHİT ÖZTÜRK'ÜN NAAŞININ GETİRİLMESİ BEKLENİYOR 

Diğer yandan Şehit Muhammed Öztürk’ün naaşının hava yolu ile Kastamonu Havalimanı’na getirilmesi bekleniyor. Şehidin naaşının, Taşköprü ilçesinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Kurbantepe Mezarlığı’nda defnedileceği bilgisi geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal