Kut’ül Amare’deki Zeynep Rolü İle Herkesi Etkileyen Özgü Kaya !

Özgü Kaya, Adı Efsane’nin silik karakteri Sibel’den sonra Kut’ül Amare’deki Zeynep’le konuşturuyor!

14.02.2018-15:57 - (Son Güncelleme: 14.02.2018-15:20) Kut’ül Amare’deki Zeynep Rolü İle Herkesi Etkileyen Özgü Kaya !

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yaz aylarında final yapan Adı Efsane dizisinden Sibel rolü ile tanıdığımız Özgü Kaya yoluna Kut’ül Amare’deki zeynep Rolü  ile devam ediyor. İlk kez bir dizide oynayan Kaya, Adı efsane dizisinin son bölümlerinde Gelevera Deresi isimli şarkıyı söyledikten sonra internette izlenme rekorları kırmıştı. Sahneden sonra dikkatleri üzerine çeken Özgü Kaya,Sesinin güzelliği ile ön plana çıktı.

1996 doğumlu olan Özgü Kaya, halen, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Şan Bölümü’nde eğitimini sürdürüyor.
Adı Efsane’de oynadığı süreçte gazetelere verdiği bir röportajda “Operanın yanı sıra oyunculuk eğitimi de alıyorum. Ve bu eğitimi aldıkça oyunculuk adına daha çok şey öğrenmek istediğimi fark ettim. Oyunculuk dersleri kendimi keşfetmemi, içimdeki sır dünyasının kapılarını açmamı sağladı. Yıkamam dediğim tabularımı yıktım. Daha sonra ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla oyuncu koçumla ve menajerimle tanıştık” diye konuşan Özgü Kaya, anlaşılan o ki dizilerde yer almaya devam edecek.İlk dizisi Adı Efsane’den sonra şans yüzüne gülen Özgü Kaya, Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde Zeynep karakterine hayat vermektedir. Azimli, inatçı ve meraklı bir karakter olan Zeynep, aynı zamanda hem zekası hem de siyaset, tarih ve coğrafya bilgisiyle akranlarından ayrılmaktadır. Özgü Kaya’nın Adı Efsane’deki Sibel gibi bir karakterin ardından bu denli güçlü bir karakteri oynaması da mesleği açısından oyuncu için büyük bir şans. Halen eğitimini sürdüren Kaya, aynı zamanda gitar çalıyor. Genç oyuncu röportajında “Bir şeye çok fazla bağlı kalmayı sevmiyorum. Tekdüze olmaktansa mutlaka yenilikler olmalı, bir şeyler katmalıyım. Durağanlığı sevmiyorum. Mesela müziğin yanında oyunculuk da benim aşka dönüştü. Buna ek olarak tango dersleri de alıyorum” açıklamasını yapıyor.

Mehmetçik Kut-ül Amare’de rolünün hakkını veren genç oyuncuyu bakalım önümüzdeki bölümlerde nasıl bir karakterlerde izleyeceğiz…

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal