Kütahya'da Uzaklaştırma Kararı Bulunan Koca Evden Cephanelikle Çıktı

Kütahya'da uzaklaştırma kararı bulunan bir koca, uzaklaştırma kararını hiçe sayarak eşya alma bahanesi ile eve girdi. Kendisine valiz hazırlayan adam evden 1 valiz suç aleti ile çıktı.

07.05.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 07.05.2020-17:11) Kütahya'da Uzaklaştırma Kararı Bulunan Koca Evden Cephanelikle Çıktı

Olay, Kütahya'nın Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kılıçbadem Sokak'ta meydana geldi. Ç.D. isimli bir kadın eşi H.H.D.'den şiddet gördüğü iddiası ile mahkemeye başvurdu ve eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldı. Hakkında uzaklaştırma kararı olan adam, eşya alacağım diyerek eve geldi. Ç.D., durumu polis ekiplerine bildirirken, olay yerine gelen ekipler, H.H.D.'yi kapının önünde yakaladı. H.H.D., uzaklaştırma kararına uymadığı için polis tarafından gözaltına alındı.

Polis ekipleri, uzaklaştırma kararı bulunan kocanın hazırladığı valizi Ç.D.'den aldı. Ekipler valizde arama yaparken, 5 adet kuru sıkı tabanca, çelik bilye atan tabanca, kuru sıkı tabanca mermileri, çelik bilyeli mermiler, 700 adet tabanca mermisi, bıçak ve satır buldu. Şahıs sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürülürken, şahsın hakkında 'ateşli silahlar kanununa muhalefet' suçundan dolayı kaydı olduğu tespit edildi. 

Ekiplerin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal