Kütahya'da Tam Kapanma Döneminde Marketlerde Bazı Ürünlere Kısıtlama

Kütahya'da, tam kapanma sürecinde marketlerdeki kırtasiye, ayakkabı, züccaciye, hırdavat ve giyecek ürünlerinin satışına, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile kısıtlama getirildi.

30.04.2021-09:36 - (Son Güncelleme: 30.04.2021-11:01) Kütahya'da Tam Kapanma Döneminde Marketlerde Bazı Ürünlere Kısıtlama

Kütahya İl Hıfzıssıhha Kurulu, 17 Mayıs pazartesi günü saat 05.00'e kadar devam edecek olan tam kapanma döneminde il genelinde alınması gereken ilave tedbirleri değerlendirdi.

AYAKKABI, KIRTASİYE, ZÜCCACİYE VE GİYECEK SATILMAYACAK

İlave tedbirlere dair toplantıda alınan kararda ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat ve giyecek satan işletmeler Kütahya İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı doğrultusunda kapalı olduğundan, marketlerde bu ürünler için müşteri yoğunluğu olabileceği ifade edildi. Bu doğrultuda, salgın riskinin azaltılması amacı ile açık olan marketlerde ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat ve giyecek satışı yapılan reyonların veya bu ürünlerin bulunduğu katların tam kapanma sürecinin bitimine kadar önlerine bant çekilerek satışa kapatılmasına karar verildi.

Alınan karar, resmi yazı ile şehirdeki marketlere tebliğ edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal