Kusursuz Fırtına film konusu ve oyuncuları

Yıllar önce beyaz perdede gösterime giren ve döneminin başarılı yapımları arasında yer alan Kusursuz Fırtına filminin konusu ve oyuncuları film severler tarafından son günlerde araştırılıyor. Bizler de Kusursuz Fırtına film konusu ve oyuncularına haberimizde yer verdik.

11.06.2022-14:13 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-14:13) Kusursuz Fırtına film konusu ve oyuncuları

Bir döneminin başarılı yapımlarından birisi olan Kusursuz Fırtına filmi, son günlerde film severlerin izlemek istedikleri filmler arasında yer alıyor. 2000 yılında beyaz perdede gösterime giren döneminin başarılı yapımları arasında yer alan Kusursuz Fırtına filminin konusu ve oyuncuları film severler tarafından son günlerde sıkça araştırılıyor.

Kusursuz Fırtına filmi konusu nedir?

Warner Bros’un 120 milyon dolara mal olan filmi Kusursuz Fırtına, ülkemizde de gösterime girdi. Yazar Sebastian Junger’in Best Seller kitabına dayanan film, 1991 Ekim ayında denizde beklenmedik bir şekilde yıkıcı bir fırtınaya yakalanan New England’lı bir grup balıkçının gerçek hikayesini anlatıyor.

Kusursuz Fırtına

Kaptan Billy Tyne önderliğindeki 6 kişilik ekip, verimsiz geçen avdan hiç memnun değildir. Şanslarını bu kez doğuda denemek isterler. Andrea Gail adlı tekne ile Massachusets’ten Kuzey Atlantik’e doğru yelken açarlar. Sorunsuz geçen yolcululuk havanın birdenbire bozması ile değişmeye başlar. Kaptan Tyne ve ekibi tarihin en büyük fırtınasının ortasında kalmıştır.

Kusursuz Fırtına filmi oyuncuları kimlerdir?

Zamanının en başarılı filmlerinden birisi olan Kusursuz Fırtına filminin oyuncu kadrosu oldukça önemli isimlerden oluşuyor. İşte Kusursuz Fırtına filmi oyuncuları:

George Clooney

Mark Wahlberg

Diane Lane

John Hawkes

William Fichtner

Karen Allen

Bob Gunton

Mary Elizabeth Mastrantonio

John C. Reilly

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal