Kuş Uçuşu dizisi ne zaman başlıyor? Netflix Kuş Uçuşu dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı

Netflix'in sabırsızlıkla bekleniyor olan Ay Yapım imzalı yeni dizisi Kuş Uçusu'nun tanıtım fragmanı sonunda yayınlandı. Şimdiden herkesin dikkatini çekmeyi başaran dizinin, ne zaman başlayacağı İnternet üzerinden merak edilerek araştırılan konular arasında yerini almış bulunuyor. Peki, Kuş Uçuşu dizisi ne zaman başlıyor? İşte merak edilen yeni dizi hakkındaki tüm ayrıntılar sayfamızda yer almaktadır.

26.05.2022-18:30 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-18:30) Kuş Uçuşu dizisi ne zaman başlıyor? Netflix Kuş Uçuşu dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı

Netflix'in sabırsızlıkla bekleniyor olan Ay Yapım imzalı yeni dizisi Kuş Uçusu'nun tanıtım fragmanı sonunda yayınlandı. Şimdiden herkesin dikkatini çekmeyi başaran dizinin, ne zaman başlayacağı İnternet üzerinden merak edilerek araştırılan konular arasında yerini almış bulunuyor. 

kuş uçusu

Kuş Uçuşu dizisi ne zaman başlıyor?

Ay Yapım imzalı olan yeni dizi Kuş Uçuşu şimdiden gündeme oturmuş durumda. Dizinin ne zaman başlayacağı merak edilirken, konusu ve kadrosu da ayrıca merak edilmektedir. Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer yaparken, senaristliğini de Meriç Acemi üstlenmiştir. Başrol oyuncularını ise Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol paylaşmaktadır. Şimdiden izleyiciyi heyecanlandırmış olan dizide, biri X diğeri Z kuşağını temsil edecek olan iki kadın arasındaki hikayeyi konu alacaktır. 

Merakla beklenen Kuş Uçusu dizisinin ilk sezonun bölümü 3 Haziran'da Netflix'te başlamış olacak.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal