Kuruluş Osman'ın Başrolü Burak Özçivit Duruşmadan Sonra Diziden mi Ayrılıyor?

Ekranların sevilen oyuncusu Burak Özçivit, şu sıralar rol aldığı Kuruluş Osman dizisi hakkında itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncunun itirafları ve setteki çalışma şartları hakkındaki son durumunun detaylar…

20.02.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-17:26)

Ekranların en sevilen oyuncusu ve aranan yüzü Burak Özçivit, birçok projede isminden başarıyla söz ettirdi. Yer aldığı pek çok dizide canlandırdığı karakterle bütünleşen ve yakışıklılığıyla da genç kızların hayranlığını üzerine çekmeyi başaran Özçivit, dizi ve filmlerin en çok aranan isimlerinden birisi oldu. 36 yaşındaki başarılı oyuncu Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Kara Sevda gibi yayınlandığı andan itibaren birçok izleyiciye ulaşan yapımlarda yer aldı. Son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol alan Özçivit, yine sergilediği oyunculuk performansı ile adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncunun sette yaşadığı problemlerden sonra hakim karşısına çıkmış olsa da, rol aldığı diziye hala devam ediyor.

ÖZÇİVİT’TEN ÇALIŞMA TEMPOSUNA YORUM

Gece gündüz setlerde çalışan oyuncular, emeklerinin karşılığını izleyicinin gösterdiği geri dönüt şeklinde görebiliyor. Başarılı oyuncu Burak Özçivit ise son olarak rol adlığı projesi Kuruluş Osman’da gerek at üstünde sergilediği performans, gerekse de dış çekimler nedeniyle zor ve zahmetli çekimler altında çalışıyor. Burak Özçivit’i yakalayan basın mensupları Kuruluş Osman dizisinin nasıl gittiğini ve soğuk, yağmurlu havaların çalışma koşullarını nasıl etkilediği sorusunu başarılı oyuncuya iletti. Yakışıklı oyuncu ise; ‘’Çok zor oluyor ama işimizi seviyoruz’’ şeklinde yanıtladı. Bir süredir ekranlara Kuruluş Osman dizisi ile gelen Özçivit, geçtiğimiz aylarda üzücü bir haberle gündeme gelmişti. Başarılı oyuncunun sette çalışanlara hakaret ettiği iddiasının ortaya çıkması, hakaret edilen kişilerin ünlü oyuncuyu mahkemeye vermesine neden olmuştu. Dün hakim karşısına çıkan Özçivit, hakkında çıkan haraket iddialarını kabul etmeyip, sette kılıçlı bir sahnede önlem alınmadığını öne sürdü. 

BURAK ÖZÇİVİT GÖNÜLLÜ ÇALIŞMAYI KABUL ETTİ

Ünlü oyuncu set çalışanlarına hakaret iddiasından 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası ile yargılanıyordu. Dün görülen duruşmada Özçivit; ‘’Çekimler esnasında 3 gün üst üste alınmayan önlemler nedeniyle attan düştüğünü, dördüncü gün set amiriyle sahne çekimlerinde tartıştığını ve herhangi bir hakarette bulunmadığını iddia etti. Özçivit savunmasında kamuya yararlı işte gönüllü çalışmayı da kabul ederim’’ sözleriyle dile getirdi. Özçivit’e dava açan set çalışanları ise, Burak Özçivit’in gidip gelip küfür ettiğini ileri sürdü. Mahkeme ise yeni tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal