Kuruluş Osman Saltuk Alp öldü mü, diziden çıkıyor mu? Ömer Ağan Kuruluş Osman'dan neden ayrılıyor?

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’da Saltuk Alp karakterinin akıbeti büyük merak konusu oldu. Peki Kuruluş Osman Saltuk Alp öldü mü, diziden çıkıyor mu? Ömer Ağan Kuruluş Osman'dan neden ayrılıyor? Konu hakkında merak edilen sorular haberimizde...

13.04.2022-20:32 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-20:32) Kuruluş Osman Saltuk Alp öldü mü, diziden çıkıyor mu? Ömer Ağan Kuruluş Osman'dan neden ayrılıyor?

Yaklaşık iki yıldır ATV ekranlarında milyonlarca izleyiciyi koltuklara kilitleyen Kuruluş Osman dizisinde heyecan her yeni bölümle birlikte artarak devam ediyor. Dizide ilk bölümden bu yana yer alan Saltuk Alp karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ömer Ağan’ın yapımdan ayrılacağı öğrenildi. Osman Bey’in en yakınındaki adamlardan birisi olan Saltuk Alp’in dizideki akıbetinin ne olacağını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalarını sürdürüyor.

Kuruluş Osman Saltuk Alp öldü mü, diziden çıkıyor mu?

Yapımcılık görevini Bozdağ Film’in yaptığı, senaristlik görevini ise Mehmet Bozdağ’ın yaptığı Kuruluş Osman dizisinde ilk olarak Cornelia karakterine hayat veren Melis Gürhan’ın vedası açıklanmıştı. Alınan son bilgilere göre ise bu ayrılığa bir yenisi daha eklendi. Kuruluş Osman dizisinde başrol olan Osman Bey’in en güvendiği adamlardan birisi olan Saltuk Alp’in şehit olarak yapıma veda edeceği öğrenildi. Dizinin yayın hayatına başlamasından bu yana her bölümde izleyenlerin karşısına çıkan Saltuk Alp’i canlandıran Ömer Ağan diziden ayrıldı.

Saltuk Alp kimdir

Kuruluş Osman dizisi oyuncuları kimlerdir?

Yayınlandığı gün reyting listesinin zirvesini kimseye kaptırmayan Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Emre Basalak, Özge Törer, Buse Aslan Akdeniz, Açelya Özcan, Yiğit Uçan, Burak Çelik, Çağrı Şensoy, Celal Al gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Ömer Ağan kimdir?

Kuruluş Osman dizisinde Saltuk Alp karakterini canlandıran Ömer Ağan 8 Ekim 1986 yılında dünyaya geldi. Erkek giyim sektöründe markası olan bir oyuncu olan Ömer Ağan’ın ilk oyunculuk deneyimi Kuruluş Osman dizisidir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal