Kuruluş Osman Orhan Bey kimdir? Gerçek adı nedir? Aybars Kartal Özson rol aldığı yapımlar

Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman’da, Osman beyin oğlu Orhan rolü aslen İnegöllü olan oyuncu Aybars Kartal Özson canlandırıyor. Dizinin müdavimleri ise kadroya yeni katılan Aybars Kartal Özson'un kim olduğunu merak ediyor. peki, Kuruluş Osman Orhan Bey kimdir? Gerçek adı nedir? İşte, Aybars Kartal Özson rol aldığı yapımlar

13.04.2022-10:48 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-10:48) Kuruluş Osman Orhan Bey kimdir? Gerçek adı nedir? Aybars Kartal Özson rol aldığı yapımlar

Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği ve ATV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Kuruluş Osman yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde 8 yıllık bir zaman atlamasının yaşanacağı görülürken geçen zaman sonrası Anadolu Selçuklu Devletinin tamamen çöküşe girdiği ve Osman Beyin'de bağımsızlığını ilan edeceği anlatılacak.

Bu 8 yıllık zaman atlaması sonrası Osman beyin oğulları Orhan Bey ile Alaeddin büyüdüğü görülürken fragmanda Osman Bey'in iki oğlunu da yanına alıp İnegöl Kalesi'ni gösterdiği ve orayı aldıktan sonra da tüm cihana yayılacaklarını anlatıyor. Orhan ve Alaaddin ise babalarını can kulağı ile dinlediklerinin görüldüğü fragman, nefes kesecek bir yeni bölümün geleceğini aktarıyor.

Kuruluş Osman Orhan Bey kimdir

Kuruluş Osman dizisinin zaman atlamasından sonra kadroya Orhan beyi canlandıran çocuk oyuncunun kim olduğu büyük merak konusu oldu. Peki, Kuruluş Osman Orhan Bey kimdir? Gerçek adı nedir?

Kuruluş Osman Orhan Bey Kimdir?

Orhan bey, Osman bey beyin büyük oğludur. Kardeşi Alaaddin bey gibi ilme kullanmayan Orhan bey, kılıç kullanmaya heveslenmiştir ve çocukluğundan beri fetih yapmaya kendini adamıştır. Orhan bey Osman Gazi sonrası Osmanlı beyliğinin yeni beyi olacaktır. Malhun Hatun’dan doğan Orhan beyin 1280 yılında dünyaya geldiği bilinir. Osman bey bağımsızlık ilan ettikten sonra 1299 yılında babasının hedef olarak gösterdiği Bursa’nın fethini gerçekleştiremese bile Eskişehir ve Bursa arasında olan yaklaşık 95.000 km² alanda hakimiyetini kurmuştur. Beyliği Osman beyden devraldıktan sonra toplam hakimiyet alanının 16.000 km²’ye çıktığı söylenirken, aslından Orhan beyin ne kadar korkusuz bir devlet adamı olduğu da anlaşılabilir.

Aybars Kartal Özson Kimdir?

Aybars Kartal Özson rol aldığı yapımlar

Kuruluş Osman dizisin Orhan Bey karakterine genç oyuncu Aybars Kartal Özson hayat vereceği öğrenildi. Orhan Beyin çocukluğunu Ahmet Alp canlandırdıktan sonra Orhan beyin gençliğini oynayacak olan Aybars Kartal Özson'un kim olduğu da merak edilmeye başlandı.

Aybars Kartal Özson Kimdir?

18 mayıs 2008 yılında doğan Aybars Kartal Özson, 14 yaşındadır. Daha önceden 'Bir Çocuk Sevdim' dizisinde yer alan Aybars Kartal Özson, 3 yaşında kameraların karşısına geçmiştir. 4 yaşındayken Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayan ve orada şehzadeyi canlandıran Aybars Kartal Özson, daha sonraları da 'Aramızda Kalsın' ve 'Kördüğüm' gibi dizilerin kadrosunda da bulunmuştur.

Aybars Kartal Özson Kimdir?

Son olarak Vurgun ve Hekimoğlu dizilerinde de rol alan Aybars Kartal Özson, İstanbul’da yaşıyor ve şuanda lise 1. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal