21.03.2024-11:37 (Son Güncelleme:21.03.2024-11:37)


1

Kuruluş Osman dizisinde 'Malhun Hatun' karakterine hayat veren güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, kendisi gibi oyuncu olan eşi Berk Oktay'la 2022 yılında dünyaevine girmişti



2

Mutlu birliktelikleri olan Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'dan sevindiren haber geçtiğimiz günlerde geldi.



3

Oyuncu çift, ilişkilerini bir de bebekle taçlandırmaya hazırlanıyor. Şimdilerde 7 aylık hamile olan Yıldız Çağrı Atiksoy, doğuma gün sayıyor.



4

Son olarak basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu çift, büyük bir heyecanla doğumunu bekledikleri kızları hakkında bir detay açıkladı.



5

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, 10 Eylül 2022'de Polonezköy'de düzenlenen bir törenle hayatlarını birleştirmişlerdi. Ünlü çiftten sevindiren haber geçtiğimiz günlerde gelmişti.



6

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, 10 Eylül 2022'de Polonezköy'de düzenlenen bir törenle hayatlarını birleştirmişlerdi. Ünlü çiftten sevindiren haber geçtiğimiz günlerde gelmişti. Mutlu birliktelikleri olan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, ilişkilerini bir de bebekle taçlandırmaya hazırlanıyor. Ünlü çift kızları olacağını açıklayarak hayranlarını sevindirmişti. Yıldız Çağrı Atiksoy, karnı burnunda pozları çok konuşuldu. Atiksoy, paylaşımının altına, "Yolu yarıladık kızçem! Allah'ıma hamd olsun" ifadelerini kullandı.



7

Geçtiğimiz günlerde paylaşım yapan Atiksoy, "Kız bebemiz geliyor. Allah'ım sana şükürler olsun. Sağlıkla, vaktinde kavuşmak nasip olsun. Bir gün kızım olursa annemin, hayatım boyunca ettiği dualar sayesinde olacağını çok iyi biliyordum. Sonra da buna Berk dahil oldu. İkisinin dualarına gönül rahatlığıyla sırtımı yasladım. Kabul olacağını biliyordum çünkü Rabbim. Temennileriniz, dualarınız bizimle olsun" ifadelerini kullandı.



8

Anne olmak için gün sayan Yıldız Çağrı Atiksoy, "Heyecanlıyız, iki ay kaldı. Sağlıkla gelsin inşallah. Hafta hafta değişiyor durum. Bazen zorlandığımız anlar oluyor tabii ki. Yakın zamanda da setten çıktım biraz yorgunluk var" açıklamasını yaptı. Çift, kızlarını Türkiye'de dünyaya getireceklerini açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr