20.06.2020-16:27 (Son Güncelleme:27.04.2024-06:35)


1

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman yayınlanan her hafta izleyicileri ekran karşısına kilitlemeyi başarıyor. Peki oyuncuların dizideki karakterleri kadar gerçek hayatta da nasıl bir insan olduklarını merak ediyor musunuz? İşte bu sorunun cevabı haberimizde...



2

Başarılı oyuncu Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey karakterine hayat vermektedir. Diriliş Ertuğrul ile başlayan bu serüveni Osman Bey devam ettiriyor.



3

Burak Özçivit Kimdir?

Burak Özçivit Kimdir?

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünden mezun oldu. 2005’te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katıldı ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Daha sonra Best Model of The World’e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Ünlü oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan Fahriye Evcen ile evlidir.



4

Genç oyuncu Özge Törer, ilk oyunculuk deneyimini Kuruluş Osman ile yaşamıştır. Törer, Bala Hatun karakterine hayat vermektedir.



5

Özge Törer Kimdir?

Özge Törer Kimdir?

Çiçeği burnunda oyuncu Özge Törer, 20 Nisan 1996 yılında İstanbul'da doğmuştur. Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi sahne sanatları bölümü 3. sınıf öğrencisidir. Güzel oyuncu Özge Törer, 1,68 cm boyunda ve 56 kilodur.



6

Nurettin Sönmez, sevilen dizi Kuruluş Osman'da Bamsı Beyrek karakterine hayat vermektedir.



7

Nurettin Sönmez Kimdir?

Nurettin Sönmez Kimdir?

Nurettin Sönmez, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur ve Diyalog İletişim Oyunculuk Okulundan da eğitim almıştır. Sönmez, Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur.



8

Alma Terziç, ATV'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman'da Osman Bey'in ezeli düşmanı Prenses Sofia'ya hayat vermektedir.



9

Alma Terziç Kimdir

Alma Terziç Kimdir

Alma Terziç, 11 Temmuz 1987 yılında Zenica, Yugoslavya'da dünyaya geldi. Terzic, 4 yıl oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuğa, ilk olarak 2008 yılında Kar (Snow) adlı sinema filmiyle başladı.



10

Ragıp Savaş, Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey'in amcası Dündar Bey karakterine hayat vermektedir.



11

Ragıp Savaş Kimdir?

Ragıp Savaş Kimdir?

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezundur. Başarılı oyuncu Ragıp Savaş, 1,79 cm boyunda ve 82 kilodur. Ünlü oyuncu Ragıp Savaş, Fadime Savaş ile 2005 yılında evlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr