Kurultay’da koltuğunu kaybetmişti: Kılıçdaroğlu’nun son durumu belli oldu

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Kurultay’da koltuğunu Özgür Özel’e kaptıran Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

07.11.2023-10:02 - (Son Güncelleme: 07.11.2023-17:31)

Kurultay’da yapılan genel başkanlık seçimleri sonucunda Özgür Özel’e kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, "Kılıçdaroğlu'nu rahatlamış gördüm. Morali yerinde. Bundan sonra yaşanacak her şeyin herkes için iyi olmasını diliyorum." dedi.

Özgür Özel’e kaybetmişti

CHP 38. Olağan Kurultayı sona erdi. Kurultayda Özgür Özel'le birlikte genel başkanlık için yarışan Kemal Kılıçdaroğlu kaybetti. Kılıçdaroğlu seçimlerden yenilgiyle ayrılmasının ardından sessizliğe gömüldü.

Hikmet Çetin Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti. Görüşmenin ardından Serbestiyet'e değerlendirmelerde bulunan Hikmet Çetin, bu hafta ABD'ye gideceği için Kılıçdaroğlu'nun CHP genel başkanlığı koltuğunu Özgür Özel'e bırakacağı devir-teslim törenine katılamayacağı, bu yüzden öncesinde nezaket ziyareti yaptığını söyledi.

Hikmet Çetin Kemal Kılıçdaroğlu

Kılıçdaroğlu’nu rahatlamış gördüm

Kılıçdaroğlu'nu nasıl gördüğüne ilişkin konuşan Çetin, "Kılıçdaroğlu'nu rahatlamış gördüm. Morali yerinde. Bundan sonra yaşanacak her şeyin herkes için iyi olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

CHP’de bir değişime ihtiyaç vardı

Hikmet Çetin şunları söyledi: "CHP'de bir değişime ihtiyaç vardı. Bundan sonra İmamoğlu ile Özgür Özel başta olmak üzere tüm CHP'lilerin göstereceği performans, muhalefetin elinin iktidar karşısında güçlenmesini sağlayabilir.

Kılıçdaroğlu yarıştan çekilseydi çok şık olurdu

Kılıçdaroğlu yarıştan çekilseydi çok şık olurdu. Kürsüye çıkıp Özgür Özel'in elini tutsaydı, havaya kaldırsaydı tüm CHP, Kılıçdaroğlu'nu bana göre omuzlarında taşırdı. Ama olmadı." (Haber7)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal