Kurultayda Kılıçdaroğlu'na 2 Rakip Çıktı

İlhan Cihaner ve Tolga Yarman, CHP kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı adaylığını gösterdi.

22.07.2020-11:29 - (Son Güncelleme: 22.07.2020-11:51) Kurultayda Kılıçdaroğlu'na 2 Rakip Çıktı

CHP'nin 25-26 Temmuz tarihinde yapacağı 37. Olağan Kurultayı için çalışmalar devam ederken, genel başkan adaylığı ve partinin en üst idare kolu olan Parti Meclisi (PM) için de kulisler canlandı.

İLHAN CİHANER

'Gelecek İçin Biz' topluluğu Yürütme Kurulu Üyesi Örgütlenmeden Sorumlu Murat Akbaş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 37. Kurultay'ı öncesindeki açıklamasında, PM üyesi İlhan Cihaner'in, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun rakibi olacağını duyurmuştu. Kılıçdaroğlu'na yeni bir rakip daha çıktı.

TOLGA YARMAN

CHP Onur mensuplarından Prof. Tolga Yarman, adaylığını duyurarak bugün saat 11.00'de, CHP Genel Merkezi'nde basın açıklaması gerçekleştireceğini açıkladı.

Parti içerisinde eski milletvekili ve parti idarecilerinden oluşan 'Onur Kurulu' mensuplarının kurultay alanına sokulmayacağı, fakat alanın dışına üstü kapalı bir çadır kurularak orada konuk edilebilecekleri belirtilmişti. Bu karar ise onur mensuplarının tepkilerini toplamıştı.

MUHARREM İNCE ADAY DEĞİL

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tekrar aday olmaya hazırlanan Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşısında durmamak için kurultayda adaylığını göstermiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal