09.09.2019-13:07 (Son Güncelleme:20.01.2022-18:26)


1

YALNIZ KURT KONUSU

YALNIZ KURT KONUSU

Yalnız Kurt, Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutuyor. Eskinin darbesine, suikastlarına, anarşi ve katliamlarını konu alacak. İyiler ve kötüler arasında bir mücadeleyi konu alan Yalnız Kurt, toplumdaki kırılmalara dikkat çekecek. Dizide günümüz dünyasında yaşanan olayların perde arkası ekranlara gelecek.



2

Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleyi anlatacak olan Yalnız Kurt isimli dizide günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok oyunun detaylar dizinin konusudur. Kirli güçlere karşı verilen destansı direniş anlatılır.



3

YENİ KURTLAR VADİSİ

YENİ KURTLAR VADİSİ

2003 senesinde yayınlanmaya başladığında herkesin dikkatini çeken ve bir fenomen haline gelen Kurtlar Vadisi'nin yenisi olarak tanıtılıyor. Osman Sınav'ın senaristliğini yaptığı Yalnız Kurt, 28 Ocak Cuma ATV ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Irak, Kurtlar Vadisi Gladio, Kurtlar Vadisi Filistin ve Kurtlar Vadisi Vatan çekilen filmlerdendir. Kurtlar Vadisi Vatan 15 Temmuz Darbe Girişimi'ni anlatmaktadır.



4

YALNIZ KURT OYUNCULARI

YALNIZ KURT OYUNCULARI

Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği Yalnız Kurt oyuncu kadrosuyla izleyicilerin dikkatini çekiyor. Dizinin yönetmenliğini Çağatay Tosun yapacak. Cihan Ünal'ın başrolünü üstlendiği Yalnız Kurt'un oyuncuları Hasan Denizyaran, Kürşat Alnıaçık, Damla Colbay, Polat Bilgin ve Murat Han'dan oluşmakta.



5

Dizi Abdi İpekçi'nin suikastını da konu alacak.



6

Yalnız Kurt çok yakında ATV'de yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr