Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı? KVP oyuncusu Güllü Erhan yanıtladı

Bir zamanların çokça sevilen ve izlenilen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi oyuncularından olan Erhan Ufak, dizideki ismiyle Güllü Erhan yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti. Erhan Ufak'a 'Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı?' sorusu yöneltildi. Bu soruya ve verdiği bilgilerle de herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

11.05.2022-19:17 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-19:17) Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı? KVP oyuncusu Güllü Erhan yanıtladı

Türk dizi dünyasının en çok iz bırakan dizilerinden ve uzun süre boyunca devam eden Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ından açıklamalar geldi. Erhan Ufak'ın yaptığı açıklamalar doğrultusunda kendisine yöneltilen 'Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı?' sorusun verdiği cevap da en çok merak edilenler arasında yer aldı.

Dizinin başladığı İlk yıllarda Osman Sınav'ın, daha sonraysa Raci Şaşmaz'ın yapımcılığını üstlendiği Kurtlar Vadisi, 2003 yılından günümüze kadar uzanan süre boyunca akıllarda yer edinen ve milyonları ekranlara kilitleyen efsane diziler arasında yer alıyor. Ekranlarda yer aldığı süre zarfınca gerek senaryosuyla gerekse oyunculuklarıyla nefesleri kesen dizinin oyuncularından biri olan Erhan Ufak, dizideki ismiyle Güllü Erhan'ın yaptığı açıklamalar ise birçok Kurtlar Vadisi izleyeninin ilgi odağı oldu.

Kurtlar Vadisi Güllü

Şaşmaz ailesi sayesinde oyunculuğa adım attı

Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar karakterinin yanında bulunan isimlerden biri olan Güllü'nün daha önce herhangi bir oyunculuk deneyimi ve eğitiminin olmadığı oyunculuğa attığı ilk adımlarını Raci Şaşmaz ve Necati Şaşmaz sayesinde attığı öğrenildi.

Oyunculuk serüvenine Şaşmaz kardeşlerden gelen desteğiyle dizide oyunculuk performansı sergileyen Erhan Ufak, dizide sadece 3 bölüm şansının olduğunu söyledi. Kendisine oyunculuğunu kanıtlaması adına yalnızca 3 bölümlük şans verildiğini, eğer kendini kanıtlayamazsa da dizi senaryosu gereği öleceğini dile getiren Erhan Ufak, yeterli başarıyı elde edince dizideki ömrü de başarısı kadar büyük oldu.

Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisi dizisinin bitmesiyle birlikte oyunculuğa ara veren ve başka herhangi bir projede yer almayan oyuncu, iz bırakacağını düşündüğü bir projeden teklif alırsa yeniden oyunculuğa geri döneceğini belirtti.

Kurtlar Vadisi yeniden başlayacak mı?

Yaklaşık 19 senedir televizyon ekranlarında yer alan, her bölümüyle izleyenlerini heyecanlandıran Kurtlar Vadisi'nin yeniden ekranlara dönüş yapacağı iddia ediliyor. Bu konu dahilinde Erhan Ufak'a yöneltilen soruya ise şöyle yanıt verdi:

"İnanın bu konuda sizden bilgili değilim. Açıklamayı yapacak yer Pana Film'dir."

Erhan Ufak

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal