Kürşat Kılıç Kimdir?

Sosyal medyada hakkında videolar dönen Kürşat Kılıç merak konusu haline geldi. Peki, Kürşat Kılıç kimdir?

11.12.2021-17:07 - (Son Güncelleme: 11.12.2021-17:22) Kürşat Kılıç Kimdir?

Kürşat Kılıç, 10 Aralık tarihinde Instagram hesabında yaptığı paylaşımla Yozgat'ın Merkez İlçe başkan yardımcılığından istifa ettiğini duyurmuştu. Bugün ortaya atılan bir iddiaya göre Kılıç'ın uyuşturucu içtikten sonra sızıp uyuya kaldığı, sonra videosu çekilmiş. İstifanın nedeninin bu olduğu düşünülüyor.

KÜRŞAT KILIÇ KİMDİR?

Kürşat Kılıç 3 yıldır Merkez ilçe başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu. Aslen Çorum'un Sungurlu ilçesindendirler. Geçtiğimiz yıl kayın babasını kaybetmişti. Merhum Öksüz, yaşlılığa bağlı hastalık sebebiyle bir süredir tedavi görüyordu. Merhum Öksüz’ün cenazesi Sarı Topraklık Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 


Kürşat Kılıç, ilçe başkan yardımcılığı öncesi serbest muhasebeci ve mali müşavir işlerini yürütüyordu. Ak Parti İlçe 7. Olağan kongresinde Kürşat Kılıç, yapılan olağan kongrede yeniden başkan seçilmişti. Kılıç kongrede, “Ak Parti Yozgat'ın en büyük partisidir. Bugün yapmakta olduğumuz kongre aynı zamanda partimizin karne günüdür, muhasebe günüdür, değerlendirme günüdür. Şahsım ve arkadaşlarım gece gündüz demeden çalışacağımıza Yozgat'ımızın insanını ayırt etmeden. Problemlerini çözeceğimize, partimizin kapısının her zaman açık olacağına ve her insanımızın derdini dinleyeceğimize ve çözüm üreteceğimize söz veriyoruz. Başka partilerde olduğu gibi AK Partide çekişme olmaz, Ak Partide hizmet ve yarış olur. 2023 seçimleri yaklaşmaktadır. Ak Parti Merkez ilçe teşkilatı olarak hedefimiz. Yozgat'tan milletvekili sayısını 4-0 yapmaktır. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Yozgat'ta yüzde 75 ve üzerinde oy verilmesini sağlamaktır. Bizim için seçim bugün başlamıştır. Türkiye cumhuriyetinin en uzun süre iktidarı olan AK partinin bugünlere kadar büyük bir başarılar kazanmışsa bunun altında yatan en önemli  değerimiz gücümüz Yozgat insanıdır. Ve insanımıza verdiğimiz sözleri tutmaktır. Her şey Türkiye için her şey Yozgat için. İlk gün ki aşkla durmak yok yola devam, inandığın yolda yürü haydi bismillah” dedi. 

KÜRŞAT KILIÇ İSTİFA ETTİ

İstifa kararını sosyal medya hesaplarından paylaşan Kılıç, işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle istifa ettiğini bildirmişti. Görevi siyasi yoğunluğundan dolayı başka bir arkadaşına bıraktığını söyledi. 2023 seçimleri için Kılıç, “Seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz, 2023 seçimlerinde 4-0 yapacağız." sözlerini sarf etti. Tek aday olarak seçildiği kuruldan sonra istifa etmesi şaşkınlık yaratmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal