Kurban Bayramı tatili sona eriyor! Tatil dönüşü trafik yoğunluğu yaşanıyor

9 günlük Kurban Bayramı tatili sona ererken şehir dışında olan vatandaşlar da dönüş yoluna geçti. Tatilin son gününde dönüşe geçen İstanbullular yoğun trafikle karşılaştı. Tatil sona ererken yollardaki trafik yoğunluğu da devam ediyor.

17.07.2022-08:52 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-08:52)

Kurban Bayramı tatilinde tatilini farklı şehirlerde geçirmek isteyen kişiler Pazar günü dönüşe geçti. Kurban Bayramı tatili 9 güne uzatılırken vatandaşlarda tatil için farklı planlar yaptı. 18 Temmuz 2022 günü işbaşı yapacak olan birçok kişi Pazar günü dönüş yolculuğuna başladı. 

Tatil dönüşü trafik yoğunluğu devam ediyor

Kurban bayramına fırsat bilen birçok İstanbullu tatilin son gününde dönüş yolculuğuna başladı. Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçişlerde yoğunluk görülürken TEM otoyolunda Sultanbeyli’den başlayan yoğunluk 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'ne kadar devam ediyor.

Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Ümraniye'de yer alan şehirlerarası otobüs terminalinde de şehre dönüş yapan vatandaşların yoğunluk oluşturduğu ifade edildi. Gece saatlerinde başlayan yoğunluğu gün boyu devam etmesi bekleniyor. 

İstanbul'da Trafik Yoğunluğu Devam Ediyor

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal