Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi kimlere, ne zaman ödenecek?

2022 yılı Kurban Bayramı'na az bir zaman kaldı. Bu kapsamda son günlerin en çok yanıtı araştırılan sorusu Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? oldu. Peki, Kurban Bayramı emekli ikramiyesi kimlere, ne zaman ödenecek? İşte, bayram ikramiye ödemelerine ilişkin son gelişmeler..

13.06.2022-12:53 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-12:53) Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi kimlere, ne zaman ödenecek?

Kurban Bayramı öncesinde emekli vatandaşlara verilmesi planlanan bayram ikramiyesinin ne zaman hangi tarihte hesaplara yatacağı, binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Kurban Bayramı'na az bir zaman kala emekliler alacakları bayram ikramiyelerinin hesaplamalarını yaparken diğer taraftan ikramiye ödemelerine ilişkin yapılan son dakika açıklamalarını yakından takip ediyor.

Yıl içinde Ramazan ve Kurban Bayramlarında maaşları ile birlikte bayram ikramiyesi de alan emekliler geçtiğimiz bayram ödenen 1100 TL'nin aynı şekilde mi ödeneceğini yoksa zamlı olarak mı hesaplara geçirileceğini merak ediyor. Diğer taraftan Temmuz ayı zamlarını da sabırsızlıkla bekleyen emekliler bayram ikramiyesinin hangi tarihte alabileceklerini araştırıyor.

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak?

Kurban Bayramı ile ilgili ödenmesi planlanan bayram ikramiyelerinin hesaplara ne zaman yatacağı ile ilgili sorulan sorulara karşılık olarak edinile bilgilerde ise bayram ikramiyesinin yatacağı tarihin neredeyse netleştiği öğrenildi. 2022 yılı Kurban Bayramı bu yıl 8 Temmuz günü Arefe günü sonrası 9 Temmuz Cumartesi günü başlayacak ve 4 gün devam edecek. Bu kapsamda emekli bayram ikramiyeleri ise Temmuz'un ilk haftasında emekli vatandaşların hesaplarına yatırılacak.

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar yatırılacak?

Ramazan Bayramı'nda 1100 TL olarak verilen emekli bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı için de aynı olması düşünülüyor. Alınacak yeni karara göre yapılacak değişikleri ise haberimizden takip edebilirsiniz.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal