Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Halil Necipoğlu kimdir? Halil Necipoğlu kaç yaşında, nerelidir?

TRT 1 ekranlarında Ramazan süresince yayınlanacak olan 'Kur'an- I Kerim'i Güzel Okuma Yarışması' izleyiciler tarafından merakla beklenirken, yarışmanın jüri üyelerinden biri olan Halil Necipoğlu'nun kim olduğu da araştırılıyor. Peki, Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Halil Necipoğlu kimdir? Halil Necipoğlu kaç yaşında, nerelidir?

02.04.2022-12:27 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-12:27) Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Halil Necipoğlu kimdir? Halil Necipoğlu kaç yaşında, nerelidir?

Her yıl olduğu gibi bu yıl Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluşturulacak. Hafta içi hergün yayınlanacak olan yarışma Ramazan ayı boyunca devam edecek. 

Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Halil Necipoğlu Kimdir

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında yarışmacıları değerlendirecek olan jüri üyeleri de belirlenirken, içlerinden Halil Necipoğlu'nun kim olduğu ve nereli olduğu seyirciler tarafından merak ediliyor.

Halil Necipoğlu kimdir?

? Halil Necipoğlu Kaç Yaşında, nerelidir?

Din adamı, İlahiyatçı ve aynı zamanda da tasavvuf müziği sanatçısı olan Halil Necipoğlu, Star TV’de Ramazan Bereketi programının da sunucusudur. 1968 doğumlu olan Halil Necipoğlu,  Erzurum’da dünyaya gelmiştir. İmam bir babanın oğlu olan Halil Necipoğlu, 14 yaşında hafızlık eğitimini tamamladıktan sonra İmam Hatip Lisesini bitirmiş ve ardından İlahiyat Fakültesi'ne girmeye hak kazanmıştır. Ön lisansını tamamladıktan sonra Hafız Amir Ateş’ten musiki dersleri de alan Necipoğlu, 2011 yılı içinde Dolmabahçe Sarayı Camisi’ne imam olarak atanmıştır.

Bu güne kadar farklı kanallarda sahur programları hazırlayıp sunan Halil Necipoğlu, son olarak TRT 1 ekranlarından yayınlanan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında jüri üyeliği görevini sürdürmektedir.

Camideki Adam ve Semavi Vuruşlar adlı iki albümü bulunan Halil Necipoğlu, evli ve aynı zamanda iki çocuk babasıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal