Kupa 1’de dev karşılaşma: Arsenal-Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final heyecanı bugün başlıyor. Gecenin dikkat çeken eşleşmesinde Arsenal ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşmanın şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusu merak ediliyor. Peki Arsenal-Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

09.04.2024-11:21 - (Son Güncelleme: 09.04.2024-11:21) Kupa 1’de dev karşılaşma: Arsenal-Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final ilk maçında Arsenal ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. İngiltere Ligi’nde yıllar sonra şampiyonluğa yakın olan Arsenal, Devler Ligi’nde de başarı elde etme amacı taşıyor. Londra ekibi Bayern Münih karşısında ilk maçı kazanarak rövanş maçına avantajla çıkmak istiyor. Yıllar sonra Bundesliga’yı kaybetmek üzere olan Bayern Münih ise tek hedefi olan Şampiyonlar Ligi’nde Arsenal’i saf dışı bırakmak istiyor. Peki Arsenal-Bayern Münih maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arsenal Bayern Münih maçı şifresiz mi?

Arsenal-Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Arsenal Bayern Münih maçı 9 Nisan 2024 Salı günü TSİ 22.00’de Emirates Stadyumu’nda oynanacak. 

Arsenal-Bayern Münih maçı şifresiz mi?

Arsenal Bayern Münih maçı TV8,5 ekranlarında şifresiz yayınlanacak.

Kupa 1’de dev karşılaşma: Arsenal-Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Arsenal ligde şampiyonluğa yakın

Mikel Arteta'nın yönetimindeki Arsenal, Premier Lig ve Avrupa sahnesinde elde ettiği başarılı sonuçlarla göz kamaştırdı. Ligdeki son maçında Brighton'u mağlup eden Arsenal, Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde moral kazandı.

Premier Lig'de zirvede yer alan Arsenal, Şampiyonlar Ligi grup aşamasını 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle lider olarak tamamladı. Arsenal, son 16 turunda ise Porto'yu eleyerek adını bir üst tura yazdırdı.

Bayern için son şanslar

Bayern Münih, Bundesliga'da beklenen performansı gösteremeyerek Bayer Leverkusen'in gerisinde kaldı.

Şampiyonlar Ligi grup aşamasında ise Alman ekibi 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. Kopenhag, Galatasaray ve Manchester United'ın bulunduğu grupta topladığı 16 puanla liderliği garantiledi.

Arsenal-Bayern Münih muhtemel ilk 11’ler:

Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu; Rice, Ødegaard, Havertz; Saka, Jesus, Martinelli

Bayern Münih: Neuer; Kimmich, De Ligt, Dier, Guerreiro; Laimer, Goretzka; Sané, Musiala, Coman; Kane

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal