21.04.2021-09:46 (Son Güncelleme:26.05.2023-14:11)


1

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, şarkıcı Serdar Ortaç'ın evinde kumar oynamak için şarkılarının telif haklarını sattığını söyledi.



2

Türk pop müziğinin öncü isimlerinden isimlerinden Serdar Ortaç, gençlik senelerini kumar masalarında geçirdi. Bilhassa 1988-1993 seneleri arasında bu batağın en tepesine çıkan ünlü sanatçı, kumar masalarında servet bıraktı.



3

Haluk Levent

Haluk Levent

Borçları sebebiyle zor zamanlar geçiren Haluk Levent bir dönem kumar bağımlısı olduğunu da itiraf etmişti. Levent o zamanları şu sözlerle anlatmıştı: "Bir dönem, borcumu kumar oynayarak kapatma cehaletine düştüm. Kıbrıs'ta, orada burada kumar oynadım. Bu benim gibi aklı başında birinin düşmemesi gereken bir durumdu. Çok cahilce bir şeydi... "



4



5

Demet Sağıroğlu

Demet Sağıroğlu

Bir dönem Türk pop müziğinin dikkat çeken seslerinden Demet Sağıroğlu, öylesine oturduğu kumar masasının, kısa zamanda bağımlısı oldu. Kumar oynamak için sık sık Kıbrıs’a giden Sağıroğlu, tüm servetini masada bıraktı.



6

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil

Türkiye’nin şovmenlerinden Mehmet Ali Erbil, ünün getirdiği yenilgiyle kumar batağına düşmüş bir başka ünlü. Erbil, bu kumar sevdası yüzünden pek çok defa masada yakalanarak gözaltına alındı.



7

Mustafa Topaloğlu

Mustafa Topaloğlu

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, kumardan hala kopamayan biri.



8

Leonardo Di Caprio

Leonardo Di Caprio

Hollywood'un yıldızı kumar masasında dudak uçuklatan paralar kaybetti.



9

Musa Aytun

 Musa Aytun

Bir dönem Seren Serengil ile evli olan Aytun'un yuvalarını yıkan sebep genç iş adamının kumar tutkusu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR