'Kulübe Hacizler Gelmeye Devam Ediyor'

Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

05.02.2020-10:53 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-10:49) 'Kulübe Hacizler Gelmeye Devam Ediyor'

Hes Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Altyapıya ayırdığımız 50 bin TL ücret vardı. Eski yöneticilerimizden birisinin haczi geldi. Maalesef 50 bin TL’lik altyapıya ayırdığımız ücret eski yöneticimizin haczine gitti. Buna gerçekten üzüldük. Kayserispor- Antalyaspor maçına tüm taraftarımızı küskün olan taraftar veya Kayserispor ailesi üyelerini herkesi bekliyorum.

Genel kurulda Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki’nin genel kuruldaki teklifiydi. Recep Mamur ismi tesislere verildi. Aynı genel kurulda şöyle bir karar alındı, eski yöneticilerin borçlarının silinmesi hakkında bir karar alındı. Önceki basın toplantısında da Recep Mamur başkanın 6 milyon küsür Erol Bedir başkanında 4 milyon küsür iken vazgeçtiğini ve kulübe bağışladığını hatırlarsınız ki söylemiştim. Yine aynı toplantıda Recep Mamur isim verilmesi üzerine bir söz vermişti. Bende kendisi böyle bir söz vermedi ancak yakışanı yapacağını inanıyorum demişti.

Hafta sonu şöyle bir olay oldu. Hes kablo değişimi her yerde gerçekleşti. Reklamcı kırdı. Doğru duvar yıkılmaz sözünden yola çıkarak. Ben bu kulübün yöneticisiyim. Bugün bu şehir bize bu kulübü emanet etti. Kayserispor Kulübü. Ateşten bir top aldığımızı daha önce de söyledim. Hiçbir yere de kaçmıyoruz. Hiçbir şekilde de istifa söz konusu değildir.

Başkanımızla konuştuk, son düdük çalana kadar, umut nereye kadar varsa biz oraya kadar varız. Antalya maçını inşallah yeneceğiz, inşallah umutlarımız daha da yükselecek. Olmadı mı? son düdük çalana kadar biz buradayız. Mücadelemizi vereceğiz

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal