Sirius Yıldızı Dünyayı Etkisi Altına Aldı

Kur'an-ı Kerim'in bir mucizesi olarak bilinen Sirius yıldızı dünyayı etkilemeye başladı. Bu sene 6-7 Temmuz'da etkisini hissettirecek olan yıldızla ilgili ayrıntıları sizler için derledik.

06.07.2018-13:33 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-13:27) Sirius Yıldızı Dünyayı Etkisi Altına Aldı

Kur'an-ı Kerim mucizesi olarak tanınan Sirius yıldızı bu sene 6-7 Temmuz günlerinde etkisini hissettirecek. Peki Sirius yıldızı nedir? Karma astrolog Aysun Köşker Koç, Sirius yıldızını ve Sirius yıldızının etkilerini şöyle açıkladı:

SİRİUS YILDIZI NEDİR?

"Kur'an-ı Kerim'de Şira ismiyle yazan Sirius yıldızı güneşin 2 katı kadar büyük 23 katı parlaklıkta olan yıldızdır. Sirius A ve Sirius B'den meydana gelir. Sirius B eskiden çok parlak bir yıldız iken zamanla simsiyah hale gelmiştir. Sirius A ise büyük ışığını ve gücünü muhafaza etmektedir. Her ikisi birbirinin etrafında ve beraber hareket eder."

SİRİUS YILDIZININ KUR'AN-I KERİM'DEKİ YERİ

"Kur'an-ı Kerim'de Necm Suresi'nde 49. ve 9. ayette yer alır. Bu iki yıldızın beraber hareket etme zamanı de 49 sene 9 aydır. Kur'anı- ı Kerimde 49. ve 9. ayetlerde geçmesi bu hususa vurgu yapan bir durumdur. "

"6-7 TEMMUZ GÜNLERİNE DENK GELİYOR"

"Sirius yıldızı yengeç burcunun 14 derece 40 dakikasına yerleşmiştir. Bu, seneler içinde Temmuz' un ilk haftası civarında günlere denk düşmeye başlamıştır. Bu sene 6-7 temmuz günlerine denk düşüyor."

"BUGÜN GÖKYÜZÜNÜN KAPILARI AÇIK"

"Bugün gökyüzünün kapılarının çok açık olduğunu söylenebilir. İnsanlara hayvanlara size ihityacı olanlara merhamet eder ve yardımlarda bulunursanız bütün bir sene bunun bolluk ve bereketini sürebilirsiniz."

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal