Karadeniz'in Bağrından Bir Yıldız Doğuyor : Eftelya Fettahoğlu Emirmiran

Kanal D'nin yeni yarışması "Benimle Söyle" programında jüriyi sesiyle etkileyen Eftelya Fettahoğlu'nun daha önceki videoları ve yazılarıyla da sosyal medyada beğeni topladığı ortaya çıktı.

12.05.2019-13:05 - (Son Güncelleme: 12.05.2019-12:41)

Kanal D'nin yeni ses yarışması "Benimle Söyle" programında sesiyle tüm Türkiye'yi büyüleyen Eftelya Fettahoğlu'nun kim olduğu merak konusu oldu. 

DERE BAŞINDA SÖYLEDİĞİ ŞARKI İLE ÜNLENDİ  

İlk olarak Trabzon'daki köyünde, teyze kızıyla birlikte dere başında bulaşık yıkarken söylediği şarkı ile ünlenen Eftelya'nın bu videosu YouTube'da 800.000'den fazla izlendi. 

YAYLA ŞENLİKLERİNDE BOY GÖSTERDİ  

Daha sonra Karadeniz'de yapılan yayla şenliklerinde boy gösteren genç yetenek, söylediği şarkılar ile tüm dinleyenleri büyüledi.

FINDIK BAHÇESİNDE SÖYLEDİ  

Karadenizin genç ve duygusal sesi, sonra ise bir fındık bahçesinde, "Severim Kimseler Bilmez" isimli eser ile ortaa çıktı. Bu videosu da YouTube'da defalarca izlenip paylaşıldı.

"BENİMLE SÖYLE" YARIŞMASINA KATILDI  

Son olarak Kanal D'de yayınlanan "Benimle Söyle" isimli yarışmaya katılarak söylediği İngilizce şarkı ile tüm Türkiye'yi kendine hayran bırakan Eftelya'nın aynı zamanda edebiyat ile de ilgilendiği öğrenildi. 

EDEBİ YAZILARI YAYINLANIYOR  

Çok güçlü bir kaleme sahip olan Eftelya'nın edebi yazıları, ilk olarak 111 yıl önce Mehmet Akif Ersoy tarafından çıkartılan Sebilürreşad dergisinde yayınlanıyor. 

Eftalya Fettahoğlu Emirmiran'ın son olarak kaleme aldığı "Varlık ve sınırları üzerine" başlıklı yazısı, Sebilürreşad'ın mayıs sayısında yayınlandı.

KARADENİZ'İN BAĞRINDAN BİR YILDIZ DOĞUYOR  

Öyle görülüyor ki, sesi ile büyüleyen, kalemi ile adından söz ettiren Eftelya Fettahoğlu Emirmiran'ın adını önümüzdeki yıllarda çok daha fazla duyacağız...

Son Dakika Kültür - Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal