'Hababam Sınıfı Yeniden' Oyuncuları Buluşturdu

'Hababam Sınıfı Yeniden' filminin oyuncuları Hababam Sınıfı Müzesi'nde bir araya geldiler. Filmin oyuncularından Altan Erkekli, Hababam Sınıfı'nın uyarlaması olan filmin günümüz gençlerinin okul hayatını anlatmaya çalıştığını söyledi.

27.03.2019-11:28 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-11:03) 'Hababam Sınıfı Yeniden' Oyuncuları Buluşturdu

Hababam Sınıfı uyarlaması olarak çekilen 'Hababam Sınıfı Yeniden' filminin oyuncuları Hababam Sınıfı Müzesi'nde bir araya geldiler. Müzedeki basın toplantısına filmin oyuncuları Altan Erkekli, Sami Aksu, Yusuf Çim, Özge Özacar ve Giray Altınok ile birlikte 1975'te çekilen Hababam Sınıfı filminin oyuncularından Tuncay Akça, Teoman Ayık, Ahmet Arıman ve Ergun Sözen katıldı.

Filmin başrol oyuncularından Altan Erkekli uyarlama olarak çekilen filmde günümüz gençlerinin öğrencilik hayatının aktarılmaya çalışıldığını belirterek 'Hababam Sınıfı’nı izleyerek büyüdük hepimiz, hala Türkçe konuşulan ülkelerde insanlar bu filmi izliyorlar. Biz de bugün o filmde oynayan çok değerli insanlarla birlikteyiz.' diye konuştu.

Altan Erkekli, 'Ülkemizde ve dünyada tiyatroya emek veren, tiyatro için düşünen, çalışan, şu anda yaşayan ve kaybettiğimiz bütün sanatçıların Dünya Tiyatro Günü'nü kutluyorum.' sözleri ile de bütün oyuncuların 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü kutladı.

 

FİLM HAKKINDA

Doğa Can Anafarta'nın yönetmenliğinde çekilen Hababam Sınıfı Yeniden filminin oyuncu kadrosunda Altan Erkekli, Sadi Celil Cengiz, Toygan Avanoğlu, Fırat Albayram, Hande Katipoğlu, Yusuf Çim, Özge Özacar, Giray Altınok, Sami Aksu, Nazlı Pınar Kaya, Irmak Aydın, Mustafa Karaoğlu, Hasan Say, Hülya Duyar, Osman Alkaş, Vural Ceylan, Deniz Yeşil Mavi, Nural Demirhan yer alıyor.

Senaryosunu Evren Erdoğan ve Ayşe Balıbey'in yazdığı, görüntü yönetmenliğini Mehmet Başbaran'ın yaptığı film, 5 Nisan'da vizyona girecek.

Son Dakika Kültür Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal