Farklı Gelecekler Zirvesi (Different Futures Summit) 20-21 Şubat'ta İTÜ'de Gerçekleşecek

İTÜ Mezunları Derneği ve İTÜ Mezunları Öğrenci Kulübü'nün düzenlediği Farklı Gelecekler Zirvesi (Different Futures Summit) 20-21 Şubat tarihlerinde İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

07.02.2019-00:08 - (Son Güncelleme: 07.02.2019-00:18) Farklı Gelecekler Zirvesi (Different Futures Summit) 20-21 Şubat'ta İTÜ'de Gerçekleşecek

 

İTÜ Mezunları Derneği ve İTÜ Mezunları Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen Farklı Gelecekler Zirvesi, "Bölümün Hayallerinin Önüne Geçmesin" sloganı ile 20-21 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nde 15.000'den fazla öğrenci üyesi olan ve düzenledikleri etkinliklerle gündeme gelen İTÜ Mezunları Derneği ve İTÜ Mezunları Öğrenci Kulübü, geleneksel hale getirdiği Farklı Gelecekler Zirvesi etkinliğini bu sene de düzenliyor.

Etkinlik kapsamında kurumsal hayattan girişimciliğe, sanattan spora kadar birçok farklı alanda yol almış tanınmış isimlerin katılımıyla paneller ve konuşmalar gerçekleştirilecek. Engelsiz DFS’te işitme engelli öğrencilerin de faydalanabilmesi açısından sahnede bir işitme dili çevirmeni oturumlara eşlik edecek. DFS ile birlikte hayata geçirilen “Kitap Projesi” ise katılımcı, konuşmacı ve organizasyon ekibinin temin ettiği kitapları toplayarak ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise kütüphanelerine yardım etmeyi amaçlıyor.

Kültür ve Turizm Bakan Danışmanı ve akademisyen Prof. Dr. İlber Ortaylı gibi önemli isimlerin konuşmacı olarak katılacağı etkinlik, 20-21 Şubat tarihlerinde İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. 

DFS NEDİR?

DFS, “Okuduğun Bölüm Hayallerinin Önüne Geçmesin” mottosu ile yola çıkarak okuduğu bölümden farklı bir kariyer yolu seçmiş ve başarılı olmuş olan isimleri bir araya getirip öğrencilerle buluşturan bir etkinlik. Mezun olduğu alanlarda başarıyı yakalamış isimleri de konuk eden etkinlik, nasıl bir yol çizeceği konusunda kararsız olan öğrencilere kariyer planlaması konusunda yol gösterici olmayı hedefliyor.  

Etkinliğe katılacak olan konuşmacılar şu şekilde:

-İlber Ortaylı, Akademisyen
-Celal Şengör, Akademisyen
-Steven Young, Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı
-Cem Yaşar Özey, Morhipo.com CFO
-Selçuk Aydemir, Yazar-Senarist-Yönetmen
-Sevginar Baştekin, 1K Kimya kurucusu
-Evrim Kırmızıtaş Başaran, Remax Dünya Rekortmeni
-Kaan Çaydamlı, Radyo Yapımcısı
-Aykut Burak Çelikkanat, Stampoli Tekstil kurucusu
-Özlem Çelikkanat, İpekyol Mağazacılık ve Tedarik Direktörü
-Şevket Çekikkanat, Flormar CTO
-Şükrü Genç, Sarıyer Belediye Başkanı
-Emre Ulusoy, Hadi Kurucusu
-Gökhan Örün, Hadi Kurucusu
-Eray Eren, Colendi Kurucusu
-Samet Köse, Scotty Kurucusu
-Hakan Elbir, Turkcell Gayrettepe Karanlıkta Diyalog Sessizlikte Diyalog Girişimi Sahibi
-Gökçe Gülcüler, Ustamdan Kurucusu
-Tevfik Uyar, Akademisyen, Bilim Kurgu Yazarı, Eğitmen

Zirveye katılmak isteyenlerin herhangi bir ücret ödemeden itumdk.com/dfs adresinden kayıt olması gerekiyor.

Son Dakika Kültür - Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal