Ara Güler'in Gözünden Bursa

Osmangazi Belediyesi ile Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) iş birliğiyle düzenlenen ‘Ara Güler Gözüyle Bursa Fotoğraf Sergisi’, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde açıldı.

21.08.2019-19:49 - (Son Güncelleme: 21.08.2019-19:42) Ara Güler'in Gözünden Bursa

Yansıttığı tarihi değerlere uygun konferans, panel ve çeşitli toplantılara ev sahipliği yapan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, "Ara Güler Gözüyle Bursa Fotoğraf Sergisi" ile göz kamaştırdı.

VATANDAŞLAR VE BÜYÜK İSİMLER AÇILIŞA KATILDI

Geçen yıl hayatını kaybeden usta fotoğraf sanatçısının tarihi şehir Bursa için çektiği fotoğrafların yer aldığı serginin açılışına TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı Genel Sekreteri Ahmet Erdönmez, meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı. 

OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HASAN HÜSEYİN ERDÖNMEZ:

"Kasım ayında hizmete giren Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, şehrimizin tarihine ışık tutan büyük bir kültür merkezi olarak hizmet vermeye devam ediyor. Dünyanın en iyi 7 fotoğrafçısından biri olarak kabul edilen Ara Güler'in objektifinden, 1970 yılından 2000 yılına kadar olan dönemin Bursa'sını göreceğiz. Birbirinden değerli 15 eserin yer aldığı fotoğraf sergisi, 1 ay boyunca ziyarete açık olacak" ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Kültür - Sanat Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal