06.10.2022-08:13 (Son Güncelleme:24.09.2023-15:20)


1

Tecavüze uğradığında henüz 14 yaşında olan Alina başına gelenleri şu şekilde anlattı; "Kan aktıktan sonra farkına vardım kızlığımın bozulduğunun. O sıra o kadar kötüydü ki, anneme ne diyeceğim babama ne diyeceğim, babam öğrenirse öldürür diye düşündüm. Sadece bu!"



2

Müşterilerinden birisine çok aşık olupun söyleyen genç kız "Kendi hayatımda aşık oldum o önemsiz ama bir müşterime aşık olmuştum, baya takıntılı oldum. Uzun bir süre aklımdan çıkmadı...Beni bu şekilde kimse kabul etmez" dedi.



3

Erkeklerin en garip isteği neydi sorusuna ise şöyle cevap verdi; "Erkeklerden aldığım en garip istek, bir müşterimin dildo ile onu becermemi istemesiydi. Epey tuhafıma gitmişti"



4

Türk erkekleri hakkında da bir açıklama yapan Alina konuyla alakalı şu şekilde konuştu; "Türk erkekleri kendilerini aşırı fazla abartıyorlar. Kimisi iki saat seni yorulmadan becerebilirim falan diyor ama iş oraya gelince bir iki dakika sonra tamamlar. Aşırı abaza oluyorlar"



5

Bir hayat kadınının ayda ortama kazancı ise "Bir seks işçisi şu an 10 bin - 20 bin TL arası kazanıyor" sözerliyle ortaya çıktı.



6

Yaşadığı hayattan memnun olmadığını söyleyen Alina buradan çıkarsa yapmak istediği mesleği bile belirlemiş; "Bu işten çıkıp hayatımı düzene koymayı gerçekten çok isterim ama önümde engeller var. Bu işten çıktığımda mai tai antrenörü olmak isterim"



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr