Küçükçekmece'deki Park Soruşturmasında 2 Görevliye Uzaklaştırma Cezası

Küçükçekmece'de çocuk parkına terör işaretleri yerleştirilmesinden sorumlu oldukları belirlenen Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı ile Park ve Bahçeler Müdürü görevlerinden uzaklaştırıldı.

13.11.2020-09:44 - (Son Güncelleme: 13.11.2020-11:48) Küçükçekmece'deki Park Soruşturmasında 2 Görevliye Uzaklaştırma Cezası

Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu,  İstasyon Mahallesi'nde yer alan Atatürk Parkı'nda terör örgütü PKK'yı sembolize eden birtakım işaretlerin bulunduğunu ve bölgedeki vatandaşların bunlardan şikayet ettikletini dile getirmişti.

Söz konusu şikayetlerin gündem olmasının ardından devreye giren İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı konuya yönelik bir soruşturma başlattı.

Ayrıca söz konusu sembollerin parktan söküldüğüne yönelik resmi bir açıklama gerçekleştiren Kaymakamlık şu ifadeyi kullandı: ''Küçükçekmece Kaymakamlığı'nın konuya ilişkin yazıları ile Valiliğimize gönderilen bilgi ve belgelerin incelenmesi sonucunda, parkın yenilenmesiyle ilgili işlemlerden sorumlu olduğu tespit edilen Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı (S.G.) ile Park ve Bahçeler Müdürü (Ş.M.), 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 137. vd. maddeleri gereğince, görevi başında kalmalarında sakınca görüldüğünden, Valiliğimizce görevinden uzaklaştırılmıştır.''

Diğer taraftan İstanbul Valiliği, Küçükçekmece'deki parkın yenilenmesinden sorumlu olduğu tespit edilen Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı ile Park ve Bahçeler Müdürünün görevlerinden uzaklaştırıldığını dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal