Küçükçekmece’de Zincirleme Kaza Yaşandı: 7 Yaralı

Küçükçekmece’de korkutan bir kaza meydana geldi. TEM Otoyolu’nda gece saatlerinde 3 aracın birbirine girdiği zincirleme kazanın ardından 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza yapan araçlar çekiciyle kaldırıldı.

23.04.2021-09:35 - (Son Güncelleme: 23.04.2021-09:35) Küçükçekmece’de Zincirleme Kaza Yaşandı: 7 Yaralı

Kaza, gece saatlerinde İstanbul'un Küçükçekmece ilçesindeki  TEM Otoyolu Ankara mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, araçlar birbirine girdi. Mehmet Han Kınalı yönetimindeki otomobil, yol üzerinde seyir halindeyken önce Hilal Mızrak yönetimindeki otomobile daha sonra ise lastiği patlayan ve emniyet şeridinde duran Müslüm Tuğcu yönetimindeki 06 TIZ 35 plakalı otomobile çarptı. Yaşanan kazada otomobillerde bulunan üç otomobilde bulunan 5’i kadın 7 kişi yaralandı. 

TRAFİK YOĞUNLUĞU NORMALE DÖNDÜ 

Çevredekiler kazayı ekiplere haber verdi. Gelen ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri güvenlik amaçlı trafik akışını keserken kaza yapan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Kaza sonrası oluşan trafik yoğunluğu yolun açılmasıyla normale döndü. 

KAZAZEDELERİN AİLELERİ OLAY YERİNE GELDİ 

Kazanın ardından kazazedelerin yakınları olay yerine geldi. Otoyol üzerinde duran aile yakınlarını polis ekipleri dizginledi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan otomobil sürücüsü Mehmet Han Kınalı, ‘Ortalama hızım 120-110 arasındaydı. Orta şeritte giden otomobil, birden önüme kırdı ve hiçbir şekilde bana şans tanımadı. Yavaşlamak için ben şeridimde durdum. O da herhalde sonra başka araca çarptı. Ben süratli değildim. Kazanın bu şekilde olmasının tek sebebi birden önüme kırması oldu. Ben frene bassaydım bu kaza bu kadar büyük olmazdı. Ben araçta tektim. Sağlık durumum iyi, sadece sol kolum biraz uyuşuk’ diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal