Küçükçekmece’de silahlı saldırı: Kurşunlar metrobüse isabet etti

Dün gece geç saatlerde Küçükçekmece’de kimliği belirsiz kişiler, uzun namlulu silahlarla ilçedeki otele ateş açtılar. Kurşunlar yağmur gibi yağarken, yoldan geçen metrobüse de isabet etti. Şans eseri ölü ve yaralıların olmadığı saldırı da polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Konuya ilişkin soruşturma başlatıldı.

03.04.2024-09:40 - (Son Güncelleme: 04.04.2024-09:19) Küçükçekmece’de silahlı saldırı: Kurşunlar metrobüse isabet etti

Küçükçekmece’deki kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından E-5 Kara yolu yan yol üzerinde bulunan otele uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Çok sayıda kurşun havada uçuştu. Sokakta birçok yere isabet eden kurşunlardan bazıları da içerisinde yolcuların bulunduğu metrobüse de isabet etti. Şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Polis ekibi soruşturma başlattı.

Kurşunlar metrobüse isabet etti!

Haber7’den ulaşılan bilgilere göre silahlı saldırı, saat 00.30 sıralarında Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre E-5 Karayolu yan yol üzerinde bulunan 4 katlı bir otel önüne gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, henüz bilinmeyen bir sebeple uzun namlulu silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu kurşunlar otelin camına ve dış cephesine isabet ederken bazı kurşunlar ise içerisinde yolcuların da olduğu seyir halindeki metrobüsün camlarına isabet etti. Otelin dış cephesi kurşun iziyle harap hale geldi. Polis ekipleri güvenlik tedbirleri için metrobüsteki yolcuları, kısa bir sürede tahliye etti ve bölgeden uzaklaştırdı.

Küçükçekmece'de gece geç saatlerinde silahlı saldırı

Polis olay yerini incelemeye aldı!

Olay yeri inceleme ekipleri otel ve metrobüste inceleme altına aldı. Otel ve çevresinde uzun namlulu silaha ait çok sayıda boş kovan buldu. Olayla ilgili geniş kapsamlı çalışmalara devam ediliyor. Oteldeki kişiler mi? Ya da Otelin sahibine yönelik mi saldırı oldu? Polis tüm detayları ile inceleme başlattı.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal