Küçük ekranlı iPhone severleri sevindirecek haber: Apple, iPhone 14 mini yerine iPhone SE 4 modelini duyuracak

Apple’dan eski moda küçük ekranlı iPhone severleri sevindirecek bir haber geldi. Alınan bilgilere göre ABD’li teknoloji devi iPhone 14 mini serisi yerine iPhone SE serisinin 4. nesil modelini duyurmaya hazırlanıyor.

30.09.2022-12:59 - (Son Güncelleme: 30.09.2022-12:59)

Son olarak iPhone 13 serisinde daha küçük ekranlı bir iPhone modeli olan iPhone 13 mini sonrasında Eylül ayının başında tanıtılan iPhone 14 serisinde mini modeli tanıtılmamıştı. Fakat yeni iPhone’ların satışlarda kötü sonuçlar alması Apple’ın fikrini değiştirmiş gibi görünüyor. Ortaya atılan bazı iddialara göre ABD’li teknoloji devi iPhone 14 mini serisi yerine iPhone SE serisinin 4. nesil modelini duyurmaya hazırlanıyor. 

iPhone SE 4 geliyor

iPhone 14 mini modelinin boşluğunu doldurmak için piyasalara giriş yapmaya hazırlanan iPhone SE 4 modelinin teknik detayları da belli olmaya başladı.

iPhone SE 4

Sızdırılan bilgilere göre iPhone SE 4, tıpkı önceki SE modellerinde olduğu gibi tek ana kameraya sahip olacak. Cihazdaki Touch ID’nin ekranın alt kısmı yerine yan tarafta konumlandırılacağı ifade edilirken, yüz tanıma sistemine sahip olmayacağı da iddia edildi. 

Çinli kaynaklardan alınan bilgilere göre iPhone SE 4 çentikli bir tasarımla piyasaya çıkarılacak. Fiyatının 500 dolar civarında olacağı düşünülen cihazın kamera, pil, işlemci ve diğer detayların önümüzdeki haftalarda belli olacağı tahmin ediliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal