Kubilay Aka'ya Hapis İsteniyor!

Beyza Güneş'e attığı cinsel içerikli mesajları ve görüntüleri ifşa olan oyuncu Kubilay Aka, şikayetçi olmuştu. Bunun üzerine hakaret eden Güneş de hemen karşı dava açmıştı. İkilinin hakkında iddianame düzenlendi.

14.04.2021-11:06 - (Son Güncelleme: 14.04.2021-11:06) Kubilay Aka'ya Hapis İsteniyor!

Ekranların sevilen ismi Kubilay Aka, kız arkadaşı Beyza Güneş'ten ayrılınca, olanlar oldu! İddiaya göre genç kız, kendisini terk eden Aka'nın uyurken çekilmiş video ve fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Dizi setinde tanışıp ilişki yaşamaya başlayan Kubilay Aka ve Miray Daner çifti, çıkan ihanet haberleri sonrasında Daner’in hamlesi ile ilişkilerini sonlandırmışlardı.


Aka bu dönemde Beyza Güneş ile görüşmeye başladı. İkili arasında geçen konuşmalarda müstehcen sözler ve fotoğraflar yer aldı. Aka, bir süre sonra eski sevgilisiyle yeniden barışınca, Güneş'le görüşmek istemedi.

Oyuncunun kendisini terk etmesine izin vermeyen Güneş, Kubilay Aka'yı tehdit etti. ‘Beni terk edemezsin, yoksa uygunsuz görüntülerini de yayınlarım’ şeklinde konuştu. 

Buna çok sinirlenen Aka, genç kadına hakaret etti. Her ikisi de birbirinden şikayetçi olunca, haklarında iddianame düzenlendi.

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; savcılık Beyza Güneş hakkında 8, Kubilay Aka için de 4 yıl hapis cezası istendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal