Kripto yatırımcısının gözü 5 milyon adet token yakan mancium'un üzerinde

Türkiye'nin öncü oyun şirketlerinden biri olan manc games geçtimiz aylarda kendi kripto parası olan mancium token'ı çıkarmış ve yatırımcının ilgisini üstün çekmeyi başarmıştı. Aldığı son kararla yatırımcının dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

03.04.2022-13:07 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-14:46) Kripto yatırımcısının gözü 5 milyon adet token yakan mancium'un üzerinde

Türkiye'nin önemli oyun girişimlerinden biri olan manc games çıkardığı masa oyunu uygulamalarıyla önce oyun severlerin ardından ise çıkardığı mancium tokenla yatırımcıların dikkatini üzerine çekmişti.

Başarılı bir ön satış süreci geçiriyor

Ön satış safhasında beklentilerin üzerinde bir ilgi ile karşılaşan mancium son ön satış safhası olan süreçte Bitci ile partnerlik yapıyor. Bitci üzerinden son ön satışına çıkan mancium burada da oldukca iyi bir satış süreci geçiriyor. manc games yönetim kurulu yaptığı olağan toplantıda sürecin yatırımcılar açısından daha sağlıklı ilerleyebilmesi ve yatırımcısını güvence altına almak adına önemli bir karar almış ve mancium tokenların bir kısmını yakma kararı almıştı.

Mancium token

5 milyon adet mancium token yakıldı

Manc Games, mancium'un resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada bugün saat 15 itibariyle 5 milyon adet mancium'un yakım işlemini gerçekleştirdiğini toplam mancium miktarının 95 milyon adete düştüğünü ve dolaşımdaki toplam arzın ise artık 15 milyon adet değil 10 milyon adet olduğunu duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal