Kripto Paralar Neden Düştü?

Kripto paralarda yaşanan düşüşün sebebi yatırımcıları tarafından araştırılıyor. Son dönemin gündemden düşmeyen yatırım aracı Dogecoin ile diğer kripto paralarda yaşanan düşüşün nedeni merak ediliyor. Dogecoin alan vatandaşlar tarafından da merak edilen düşüşün kaynağı ne? Dogecoin'de son durum ne?

16.02.2021-10:21 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-10:21) Kripto Paralar Neden Düştü?

Kripto paralarda yaşanan düşüşün sebebi kripto para yatırımcıları tarafından merak ediliyor. Son günlerin en fazla konuşulan yatırım araçlarından biri olan Dogecoin'de son durum ne? Fiyatları ne kadar oldu?

Kripto paralarda yaşanan düşüşün nedeni özellikle Dogecoin alan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Dogecoin'de son durum ne?

KRİPTO PARALAR NEDEN DÜŞÜYOR?

Kripto paralarda yaşanan hızlı düşüşün nedenleri merak ediliyor. Kripto paralarda yaşanan düşüşün nedeni, yatırım kaynakları ve hızlı büyüme sonrasında bir miktar direnç kırılması yaşanması ve buna bağlı olarak kripto para yatırımcılarının zarar etme korkusuyla sahip olduklarını bozdurmaları olarak görülüyor.

DOGECOIN'DE SON DURUM NE?

DOGECOIN (DOGE) : 0,4024 TL

DOGECOIN (DOGE) : 0,055874 DOLAR

DOGECOIN NEDİR?

Dogecoin (sembolü Ɖ ve D, kısaltma: DOGE) logosunda bir internet fenomeni olan Doge'un esinlendiği Shiba Inu cinsli bir köpek olan, Litecoin tabanlı olan bir elektronik para birimi olarak biliniyor. Faaliyetine 8 Aralık 2013 tarihinde başlatılmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal