Kripto para piyasaları, dört günlük pozitif hareketin ardından yeniden yükselişe geçti: Bitcoin 71 bin doları aşarak yatırımcılarına umut verdi!

Bitcoin'in son günlerdeki performansı, kripto para piyasasında yaşanan hareketliliği bir kez daha gözler önüne serdi. En büyük kripto para birimi Bitcoin, üst üste dördüncü gününde de artış göstererek 71 bin dolar seviyesini geride bıraktı. Bu yükseliş, yaklaşık yüzde 10'luk bir artışı temsil ediyor.

26.03.2024-11:31 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-13:47)

Bitcoin'in bugünkü performansıyla birlikte gün içinde 71 bin 350 dolara kadar yükseldiği görüldü. Ancak, bu yükseliş geçtiğimiz Mart ayında yaşanan zirve seviyesi olan 73 bin 780 dolardan hala bir miktar uzakta. Geçtiğimiz günlerde yaşanan kâr satışları ve zirveden gelen düşüşlerin ardından, Bitcoin'in tekrar yükselişe geçmesi yatırımcılarına biraz nefes aldırdı. Özellikle dün, Bitcoin'in yüzde 7'den fazla değer kazanması, piyasalardaki pozitif havayı pekiştirdi ve 10 günün en yüksek seviyesine ulaşmasını sağladı.


Diğer birimler de yükselişe geçti

Bitcoin'in yükselişi, kripto para piyasasındaki genel ivmeyi de olumlu etkiliyor. Diğer kripto para birimleri de Bitcoin'in izinden giderek değer kazanmaya devam ediyor. Ancak, kripto para piyasalarında yaşanan dalgalanmalar ve belirsizlikler, yatırımcıları tedbirli olmaya çağırıyor. Her ne kadar Bitcoin'in son dönemdeki yükselişi umut verici olsa da, piyasaların volatilitesi dikkatle izlenmeye devam ediyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal