Kraliçenin Yeni Gelinine Kardeşinden Suçlama

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin çiçeği burnunda gelinine üvey kardeşinden suçlama geldi. Markle'ın kardeşi onu babasını görmezden gelmekle suçladı.

18.07.2018-17:06 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-16:53) Kraliçenin Yeni Gelinine Kardeşinden Suçlama

Prens Harry ile evlenerek dünya gündeminin konuştuğu kişi olan Sussex Düşesi Meghan Markle'ı üvey kız kardeşi, babasına ilgisizlikle suçlanıyor.

İHTİŞAMLI HAYATINI AİLE DRAMI GÖLGELİYOR

Sussex Düşesi Meghan Markle bugünlerde bir kraliyet gibi görkemli, yaşamının sonrasında ailesiyle alakalı perdelerin arkasından büyük bir dram yattığı iddia ediliyor. Meghan Markle'nin üvey kız kardeşi Samantha Markle, kardeşi hakkında "babalarını görmezden" gelmekle suçladı.

KIZ KARDEŞ BABASINA HARAÇ ÖDEMESİ TALEBİNDE BULUNDU

Meghan Markle'ın üvey kız kardeşi Samantha Markle twitter hesabı üstünden kraliyet gelinini hedef alan sözler kaydetti.

Samantha Markle, Meghan Markle'ın Prens Harry ile Londra'daki Nelson Mandela Yüzüncü Yıl Sergisine yaptığı son gezisinde, üvey kız kardeşinin "kendi babasına haraç vermesi" isteğinde bulundu.

EĞER BABAMIZ ÖLÜRSE SENİ SORUMLU TUTUYORUM

Kraliyet çiftinin görünüşüne dair bir atasözüyle gönderme yapan Samantha dramatik bir şekilde şöyle yazdı: "Kendi babanıza haraç mı vereceksiniz?! Yeter yeterlidir. Kadın gibi insani bir davranış gibi davran! Eğer babamız hayatını kaybederse seni sorumlu tutarum, Meg!"

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal