Kral Şakir Korsanlar Diyarı film konusu ve oyuncuları

Türk sinemasının animasyon yapımlarından birisi olan Kral Şakir Korsanlar Diyarı filminin konusu ve oyuncuları film severlerin gündemini meşgul ediyor. İşte Kral Şakir Korsanlar Diyarı film konusu ve oyuncuları...

26.06.2022-10:43 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-10:43) Kral Şakir Korsanlar Diyarı film konusu ve oyuncuları

Vizyona yaklaşık 3 yıl önce yani 4 Ekim 2019 tarihinde giren Kral Şakir Korsanlar Diyarı filminin yönetmenliği Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay ikilisi gerçekleştiriyor. Senaristliğini yine Haluk Can Dizdaroğlu ile beraber Varol Yaşaroğlu’nun yaptığı Kral Şakir Korsanlar Diyarı filmi Türk sinemasının beyaz perdede gösterime soktuğu nadir yapımlardan birisi olması sebebiyle film severlerin oldukça dikkatini çekti. Kral Şakir Korsanlar Diyarı filmini izlemeyi amaçlayan film severler Kral Şakir Korsanlar Diyarı film konusu ve oyuncularını internet üzerinden araştırıyor.

Kral Şakir Korsanlar Diyarı filmi konusu nedir?

Şehirlerine yaklaşan tarih öncesi bir canlıyı durdurmak için heyecan dolu bir maceraya atılan Şakir ve ailesi şehri kurtarmak için okyanusun derinlerinden yaklaşmakta olan devasa canavarı durdurmalıdır. Bu tehlikeli yaratığı durduracak olan şey ise altından yapılmış olan bir savaş topudur. Ancak Şakir ve ailesinin acele etmesi gerekmektedir çünkü her geçen dakika canavar şehre yaklaşmaktadır. 

Kral Şakir Korsanlar Diyarı

Altın topu bulmak için yolculuğunu sürdüren Şakir ve ailesi yolculuk sırasında kendilerini kazara Bermuda Şeytan Üçgeni’nin içindeki bir gizemli kürede hapis kalır. Bu kürenin için korsanların ve canavarların kol gezdiği fantastik bir evrendir. Fakat Şakir ve ailesinin bu evrenden bir an önce çıkması ve şehri dev yaratıktan kurtaracak olan altın topu bulması gerekmektedir.

Kral Şakir Korsanlar Diyarı filmi oyuncuları kimlerdir?

4 Ekim 2019 tarihinde vizyona giren Kral Şakir Korsanlar Diyarı filminin oyuncu kadrosu Atilla Şendil, Levent Ünsal, Mustafa Oral’dan oluşmaktadır. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal