Kral Pop TV Türksat frekans ayarları 2022 - Kral Pop TV Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Türksat 4A uydusuna bağlı olan ve birçok müzik sever tarafından yoğun ilgi gören Kral Pop TV HD kanalı için araştırmalar hız kazandı. Televizyonu fabrika ayarlarına dönen vatandaşlar Kral Pop TV HD kanalının frekans ayarlarını araştırmaya başladı. Kral Pop TV HD kanalının son günlerde yayın yapmaması üzerine ayarlamaların nasıl olacağı merak konusu olurken Kral POP TV HD kanalının frekans ayarlarına dair tüm detaylar haberimizde

22.05.2022-08:28 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-08:28) Kral Pop TV Türksat frekans ayarları 2022 - Kral Pop TV Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Son bir kaç gündür Kral Pop TV HD kanalının yayın yapmaması ve sinyal yok uyarısı vatandaşları televizyonda mı sorun var sorusuna yöneltti. Fakat Kral Pop TV HD kanalının frekans bilgilerinin değiştiği bu nedenle ayarlama yapmayan kişilerde gözükmediği bilgisi geldi. İşte Kral Pop TV HD kanalının yeni frekans ayarları tüm detaylarıyla haberin devamında

Kral Pop TV HD kanalının güncel frekans ayarları

Kral Pop TV HD frekansı - 12015

Polarizasyon değeri - H-Yatay

Kapsama - TR

SR - 27500

FEC - 5/6

Paket ismi - NTV Türkiye Paket

Tip - HD

Kral Pop TV HD frekans ayarları

Kral Pop TV HD kanalı uydu alıcısına ya da televizyona nasıl yüklenir?

Televizyona ya da uydu alıcısına yüklenmek istenen Kral POP TV HD kanalının yukarda belirtilen frekans ayarları ayarlar kısmından yüklenmektedir. Televizyonun ayarlar bölümünden uydu bölümüne giriş yapılarak frekans ayarları kayıt edilir.

Dijitürk, D-smart, Tivibu, Turkcell TV+ Kral Pop TV HD kanal bilgileri

Kral Pop TV HD kanalının uydulara göre hangi kanalda olduğunu öğrenmek için frekans ayarlaması yapılmasına gerek yoktur. Kumandaların kanal listesinden Kral Pop TV HD kanalı aratılarak kaçıncı kanalda olduğuna dair bilgiye ulaşılabilir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal