Kral Kaybederse Kitabının Konusu Ne?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun 'Kral Kaybederse' kitabı dizi oluyor. Dizinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un rol alacağı konuşuluyor. Peki, Kral Kaybederse ne anlatıyor?

15.06.2021-09:38 - (Son Güncelleme: 15.06.2021-10:22) Kral Kaybederse Kitabının Konusu Ne?

Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız dizilerinden sonra Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybeders kitabı da televizyona uyarlanıyor. Dizinin Star TV ekranlarında seyirci ile buluşacağı konuşuluyor. Kral Kaybederse’nin başrolünde ise Kıvanç Tatlıtuğ’un rol alacağı iddia ediliyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız seyirciler tarafından beğeni ile takip ediliyor. Çok okunan Madalyonun İçi: Psikiyatrın Not Defteri ve Camdaki Kız kitabından uyarlama olan bu üç dizi ile Gülseren Budayıcıoğlu büyük bir ün kazandı. Şuanda devam etmeyen İstanbullu Gelin ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri de yine Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanlarından televizyona uyarlanmıştı. Kitapları oldukça popüler olan psikiyatrist yazarın, ‘Kral Kaybederse’ kitabı da çok okunan kitapları arasında. Kitabın konusu ile dizinin nasıl ilerleyeceği ise merak konusu.

KRAL KAYBEDERSE NE ANLATIYOR?

Kral Kaybederse kitabı, narsist bir adamı anlatır. Bu roman narsistik kişilik bozukluğunun nasıl çocukken yaşanan travmalarla şekillendiğini anlatıyor.

Kitap, yaşadığı travmalar ve çocukken aldığı yararlarla narsist ve vurdumduymaz bir kişiliğe sahip olan Kenan’ın hikâyesini anlatıyor. Kenan, etrafında pek çok kadın olan yakışıklı bir adamdır. Fakat çok yüksek olan egosunu derinden sarsacak bir olay yaşar. Bunun üzerine bir psikiyatrdan yardım almaya karar verir. Kenan, psikiyatriste gitmeye başlayınca ise derinlerde yatan travmaları ortaya çıkar. Dışardan bakınca kişiliği nefret uyandıran Kenan’ın, davranışları altında yatan acı nedenler gün yüzüne çıkar. Kenan karakterinin terapi seanslarını dinlerken, okurlar kendilerine dair farkındalıklar da kazanıyor.

KRAL KAYBEDERSE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin yapımcısı olan OGM Pictures resmi sayfasından Kral Kaybedersede Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol olacağını destekleyen paylaşımlar yaptı. Bunun üzerine iddialar güçlendi. Dizinin yayın tarihi ve zamanına dair ise herhangi bir bilgi yok. Dizinin Star Tv ekranlarında seyircilerle buluşması bekleniyor.

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU KİMDİR?

Budayıcıoğlu, 1947 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim aldı. Üniversitedeyken TRT ekranlarında spiker olarak çalıştı. Üniversiteden mezun olunca spikerliği bırakarak kendi mesleği olan doktorluğa yöneldi. Psikiyatri alanında uzmanlığını 1977 yılında Hacettepe Üniversitesi’nden aldı. Burada beş yıl boyunca öğretim üyesi olarak görev yaptı. Madalyon ismi ile açtığı psikiyatri kliniği oldukça popülerdir ve hala hizmet vermektedir.

Yazarlık kariyerine 2004 yılında Madalyonun İçi: Bir Psikiyatrının Not Defteri ile yazarlık kariyerine başladı. İlk kitabında kısa hikâyelerle danışanlarından dinlediği hikâyelere yer verdi. Üçüncü kitabı Hayata Dön ile tek bir hikâye yazmaya başladı. Camdaki Kız, Hayata Dön, Madalyonun İçi, Bir Psikiyatristin Not Defteri kitapları televizyona uyarlandı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kitapları;

-Madalyonun İçi: Bir Psikiyatrın Not Defteri

-Günahın Üç Rengi, Madalyonun Öteki Yüzü

-Hayata Dön

-Kral Kaybederse

-Camdaki Kız 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal