KPSS puanı olmayan bu fırsatı kaçırmasın! Muhtarlıkta KPSS şartı olmadan personel alınacak

KPSS puanı olmayan, iş arayan vatandaşlara müjdeli haber duyuruldu! Muhtarlıklara KPSS şartı olmadan sekreter alımı yapılacak. Detaylar belli oldu…

23.03.2024-15:02 - (Son Güncelleme: 23.03.2024-15:02) KPSS puanı olmayan bu fırsatı kaçırmasın! Muhtarlıkta KPSS şartı olmadan personel alınacak

İŞKUR’dan iş sahibi olmak isteyenlere son dakika açıklaması duyuruldu. KPSS puanı aranmadan muhtarlıkta çalışabilecek personel alımı yapılacak. En az lise diplomasına sahip olan adaylar başvuruda bulunabilecek. Sekreter pozisyonu için alım yapılacak olan muhtarlıklara başvuruda bulunacak olan adayların KPSS puanı olmasına gerek yok. Sizlerde yeni bir iş arıyorsanız İŞKUR üzerinden hiç vakit kaybetmeden muhtarlık personel alımı için başvuruda bulunabilirsiniz. Koşulları sağlayan adaylar, 5 gün içerisinde İŞKUR aracılığıyla başvurularını iletebilirler. 

Muhtarlık personel alımı için başvurular başladı

İŞKUR, resmi internet sayfası üzerinden kamuya duyuru paylaştı. Koşulları sağlayan adayların ilanın yayınlanmış olduğu tarihten itibaren 5 gün içerisinde başvurularını tamamlaması gerektiğinin altı çizildi. İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden iş arayanlar, İŞKUR resmi siteden T.C. kimlik ve şifre ile giriş sağlayarak başvurular yapılabilecek. Dileyen vatandaşlar ALO 170 hattından da başvurularını eksiksiz şekilde tamamlayıp iletebilir. Belirtilen son başvuru tarihi resmi güne denk geliyorsa, başvuru tarihi ilk iş gününe kadar uzatılmaktadır. Belirtilen kayıt süresi dolduktan sonra başvurularını ileten vatandaşların başvuru talepleri kabul edilmeyecektir.

KPSS puanı olmayan bu fırsatı kaçırmasın! Muhtarlıkta KPSS şartı olmadan personel alınacak

Muhtarlık personel alımı için başvuru şartları neler?

İŞKUR üzerinden yapılacak olan KPSS puanı aranmayan personel alımı için belirli özel şartlar mevcut. Bu özel şartları karşılayan vatandaşlar kura sistemiyle belirlenecek olan adaylar listesine dahil olabilecek. İşte belirlenen özel şartlar:

  • Ürgüp ilçesinde ikamet ediyor olması
  • Bilgisayar kullanabiliyor olması
  • En az 1 yıl iş tecrübesine sahip olması
  • Muhasebe hakkında bilgi sahibi olması

Belirlenmiş olan özel şartları karşılayan adaylar ilk etapta rastgele kura için reklam ve kamu kurumlarına gönderilecek. Kura listesi kadro sayısının 4 katı kadar inceleme yapılarak belirlenecek. Yapılacak kura; kura noter tasdikli kural sistemi ile belirlenecek. Daha sonra belirlenen sınav tarihi ve saatinde sınava tabi tutulacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal