KPSS'den 60 puanı alan iş sahibi oluyor! Hem de Milli Savunma Bakanlığı’nda

KPSS’den 60 puan alan vatandaşlara İŞKUR aracılığıyla harika bir haber duyuruldu. bakanlıkta çalışmak isteyen vatandaşlar Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayınlanan personel alımına başvuruda bulunabilecek.

04.04.2024-11:33 - (Son Güncelleme: 04.04.2024-11:33) KPSS'den 60 puanı alan iş sahibi oluyor! Hem de Milli Savunma Bakanlığı’nda

Milli Savunma Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla personel alımı yapacağına yönelik yeni bir paylaşım yaptı. Bakanlık kapsamında askeri personel alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden yayımlanan detaylı ilan ile birlikte aranan şartlar, kontenjan durumu, başvuru şartı ve tüm detaylar belli oldu. KPSSP3’ten en az 60 puan alan adaylar İŞKUR üzerinden sıkıntısız bir şekilde başvurularını iletebilecekler.

MSB personel alım kontenjanı 

Milli Savunma Bakanlığı 1 Nisan 2024 tarihinde İŞKUR üzerinden yeni personel alımı yapılacağına yönelik detaylı bir ilan paylaştı. KPSS puanı ile değerlendirmeye alınacak, İstanbul ilinde çalışabilecek bir adet muhasebeci alımı yapılacağı paylaşıldı.

MSB personel alım başvuru şartları neler?

İyi derece EMA (Askeri Muhasebe Paket Programı) bilgisine sahip olması, 

ALBATROS-STK (Askeri Muhasebe Paket Programı) bilgisine sahip olması, 

İşletme Fakültesi mezunu olması şartları istenecek.

Milli Savunma Bakanlığı personel alımı için başvuruda bulunacak olan adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları şartı mevcut. Ayrıca başvuruda bulunacak adayların 48 yaşını doldurmamış olması da gerekiyor. KPSS puanlı şekilde yapılacak olan personel alımında adayların KPSSP3 puan türünden en az 60 almış olması gerekiyor.

MSB personel alım

MSB personel alım başvuruları ne zaman?

İŞKUR aracılığıyla duyurulan Milli Savunma Bakanlığı personel alımına başvuruda bulunacaksınız, yarına kadar eksiksiz şekilde başvurularınızı iletebilirsiniz. 1 Nisan 2024 tarihinde toplanmaya başlanan başvurular, 5 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek. Sizler de Milli Savunma Bakanlığı’nda çalışmak istiyorsanız ve 48 yaş altı 18 yaş üstüyseniz, İŞKUR üzerinden hemen başvurunuzu iletebilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal