KPSS 2023 sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? KPSS lisans sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS lisans oturumları bugün sona eriyor. Oturumların sona ermesinin ardından KPSS lisans sınav sonuç açıklama tarihleri gündeme gelecek. Peki KPSS 2023 sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? KPSS lisans sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? İşte detaylar...

06.08.2023-15:04 - (Son Güncelleme: 06.08.2023-15:04)

Devlet memuru olmak isteyen yüzbinlerce adayın ter döktüğü KPSS oturumlarının sonuncuları bugün yapılacak. Sınav sürecinin geride kalmasının ardından KPSS 2023 sonuçları heyecanla beklenen konular arasında yer alacak. Peki KPSS 2023 sonuçları açıklandı mı, Ne Zaman açıklanacak? KPSS lisans sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 

KPSS 2023 sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 2023 sonuçları 25 Ağustos'ta açıklanacak. Sonuçlar, ÖSYM'nin internet sitesinden erişime açılacak.


KPSS lisans sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 

Sınava katılan adaylar, sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin internet sitesinden öğrenebilecekler. Sonuç belgesinde adayın sınav puanı, başarı sırası, sınava girdiği testlerin puanları ve bu testlerin ağırlıklı puanları yer alacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal