Kovid-19 Test Sonucu Negatife Dönen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar NATO Toplantısına Gidiyor

Kovid-19 test sonucu pozitif çıktıktan sonra çalışmalarını izolasyon sürecinde yürüten Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın son test sonucu negatif çıktı. Bakan Akar, NATO toplantısına katılmak için Brüksel'e gidiyor.

15.02.2022-13:33 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-13:33) Kovid-19 Test Sonucu Negatife Dönen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar NATO Toplantısına Gidiyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar NATO toplantısı için Brüksel'e gideceğini açıkladı. Koronavirüs test sonucu pozitif çıktıktan sonra izolasyon sürecine giren Bakan Akar, sağlığına kavuştu. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO'daki kritik zirve için hareket edecek. 

NATO TOPLANTISINA KATILACAK 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar konuyla ilgili: "Hafif belirtilerle geçirdiğimiz rahatsızlık sonrasında testlerimiz çok şükür negatife dönmüştür. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Brüksel'e gideceğiz." açıklamalarında bulundu.


Bakan Hulusi Akar yaptığı açıklamada: "Bu süreçte arayan, soran ve dualarını eksik etmeyen değerli büyüklerimize, dost ve kardeşlerimize, vatandaşlarımıza, silah ve mesai arkadaşlarımıza teşekkür eder; sevgi, saygı ve şükranlarımı sunarım." ifadelerine de yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal